Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co na pierwszy taniec?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-17, 11:10   #2163
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Co na pierwszy taniec?

Cytat:
Napisane przez Grzesiowa Pokaż wiadomość
huhu, my nawet podstawowych kroków do walca nie znamy i bujamy się w nieudolny sposób mimo wielu prób
próbowaliśmy kursów walca, które można ściągnąć z internetu i zawsze po 15 min wybucha wojna (oboje jesteśmy niecierpliwi, nerwowi i wybuchowi) i obrażeni na siebie więcej nie próbujemy. a na kurs po prostu nie mamy czasu, albo on pracuje, albo ja, albo znowu moja praca dorywcza, studia

ale dziękuje Ci bardzo za ten film E. Górniak, nie miałam pojęcia, że taniec do tej piosenki może być tak piękny
To może jak nie na cały kurs, to umówcie się na lekcje indywidualne pod kątem tylko walca wiedeńskiego - godzinę zajęć możecie na takim indywidualnym spotkaniu z instruktorem dostosować do Waszych grafików Moim zdaniem dla takiego dnia warto A zapewniam Cię, że wystarczy tylko kilka lekcji.

Cytat:
Napisane przez lalika Pokaż wiadomość
pewnie sie nie wszystkim spodoba (a starszym gosciom na weselu to juz w ogole) ale my chyba zatanczymy do "Nothing Else Matters" (Metallica) ale nie wiem czy orkiestra to udzwignie.
Druga opcja to "Neverending Story" (Limahl) ale w zwolnionym tempie bo jest troche za szybkie
My też myślimy o NEM. Będziemy się poniekąd wzorować na tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=CUm-0BjRgEk