Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-17, 11:44   #3259
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Dzisiaj mam pierwsze zajecia z "edukacji macierzynskiej" czyli SR. Napisze wam wieczorem co ciekawego mowili, jak nie rozplyne sie wczesniej, bo zapowiadali na dzisiaj 38 stopni...
o jacie 38 stopni to miłego pobytu w SR
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Natalka waży 3200 szyjka "zgładzona" znacz się płaska, rozwarcie na jednego palucha łożysko zaczyna świecić wiec to podobno znak że wszystko jest tuż tuż we wtorek mam się zgłosić na patologie bo mój lekarz ma dyżur, jeśli będzie "obiecująco" to zostaje i rodzimy, jeśli lekarz stwierdzi że jeszcze mam czas to do domku wróce

Ale jak mnie badał to ała, chyba wraził palucha w te rozwarcie bo tak zabolało że ojoj, ale twarda byłam co to dopiero będzie przy porodzie
o jaka duża laska no kto wie może przyszły tydzień będzie owocny w pierwsze dzieciątka

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość

polożna to widzi nawet na oko a poza tym to ze zaczęły się skurcze parte to się czuje bardzo dokładnie - nie martwcie się nagle dziecko zaczyna po prostu napierac i nic innego juz się nie da robić tylko przeć, to bardzo naturalne. I moim zdaniem parte skurcze sa "najprzyjemniejsze" bo raz cos się wreszcie dzieje, dwa mnie jakos mniej bolały niz rozwierające

aaa archi z tym kanałem i dużym dzieckiem to chyba cos jest - bo my rodziłysmy we trzy w jednym dniu i najtrudniej miala dziewczyna ktorej corcia wazyła 2100. Zatrzymala jej się w spojeniu łonowym i nie mogła się wepchać w kanał. Ale połozne jej pomogły szybko więc i tak sobie urodziła sn.

pestka wspołczuję nocy u mnie też znów na noc skurcze. W dzien jest cacy, noce są koszmarne.

W ogole podobno dużo zalezy od glowy. Ja w poniedzialek znow sobie uroiłam ze dziś urodzę. No i miałam skurcze od razu To chyba dlatego że chcę koniecznie doczekać do 10 września i pojechac do tej cioci, więc mam koszmary ze mi się nie uda

No i wciąz nic nie mam do szpitala i dla Małgosi. Ubranka nie poprane, wózek i lózeczko też nie, wszystko leży gdzies kątem u rodziców. Remont jak trwał tak trwa, pokoj dzieci rozgrzebany... Brzuch mi z dnia na dzien się obniżył (aż poczulam że mała kopie dużo niżej), a ja w czarnej dooopie. I jakos nie moge się zebrać Za to do fryzjera znalazlam czas zeby pójsc. Profilaktycznie - żeby nie miec odrostów na porodówce. Nie ma to jak pokręcony system wartości
kochana Malgosia na pewno jeszcze poczeka i spokojnie urodzisz w Warszawie
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja mam 160 i dziś waga pokazała 73

właśnie znalazłam na majtaskach kawałek śluzu z krewką, chyba się odczopowujemy powoli :d
o jacie, już

W końcu Was nadrobiłam muszę się ogarnąć i wyskoczyć do sklepu po mielone na spagetti, do później

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora