Dlatego od września będę odpoczywała

Tak w ogóle to biorą pod uwagę to, że moje dziecko będzie musiało potem pracować na państwo, to uważam, że państwo powinno dopłacać do wychowywania dziecka i mówię to całkiem serio

Ale niestety państwo uważa, że da becikowe i chyba to ma mi starczyć do czasu aż dziecko skończy studia...
Mi się jeszcze nikt nie przygląda. Ale chyba nie będzie to dla mnie dziwne. Jeszcze pamiętam jak sama przyglądałam się kobietom w ciąży

Zresztą nadal się przyglądam

To jest naprawdę coś niesamowite i chyba byłabym dumna jak paw, jeśli ludzie by się mi przyglądali tak jak ja innym kobietom

No ale zdarza się, że ludzie patrzą z zupełnie innych powoód niż zachwyt nad brzuszkiem, w którym jest dzidzia i to chyba nie byłoby takie fajne...
Trzymam kciuki, żebyś znalazła pracę i żebym nie musiała wypominać sobie, że niepotrzebnie robiłaś dwa fakultety

Będzie dobrze
No to szefa poproszę, żeby mnie zwolnił
Gratuluję, że będziecie mieli chłopca, którego sobie wymarzyliście
Ja już w pracy, ale chyba dzisiaj będzie troszkę luźniej

Wczoraj wróciłam do domu i pozmywałam balkon (mam duuuży taras, więc niechętnie to robię, czego dowodem jest fakt, że w tym roku to było pierwsze mycie

), poodkurzałam i ogarnęłam łazienkę i kuchnię

Byłam z siebie dumna, ale potem czułam, że jednak troszkę za dużo wzięłam na siebie... A najgorsze, że cały czas boli mnie żołądek i kompletnie nie wiem, jak mogę sobie pomóc... Muszę lekarza zapytać, ale wizyta dopiero za 2 tyg...
Zaczęłam czytać "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Naprawdę fajnie się czyta tą książkę

Tylko że jakoś dziwnie mi czytać będąc w 15 tygodniu, co będzie np. w 30 tygodniu i chyba ją odłożę na jakiś czas.
Dziewczyny wiadomo, że w ciąży nie można brać witaminy A. Niestety dopiero teraz zauważyłam, że ja przez 3 miesiące smarowałam się kremem z tą witaminą (twarz). Myślicie, że mogła się dostać do krwioobiegu i mieć wpływ na dzidzię?