Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niedługo śłub...a jeszcze nie było zaręczyn...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-17, 23:45   #1
neonek000
BAN stały

Niedługo śłub...a jeszcze nie było zaręczyn...

Za 9 miesięcy bierzemy ślub...a mój przyszly mąż jeszcze mi się nie oświadczył.
Jesteśmy razem ponad 5 lat...
Kilkanaście razy rozmawiałąm z nim na temat zaręczyn..wie jak bardzo ich chce...
Kilka miesięcy temu mówił, że niedlugo mi się oświadczy, już wybraliśmiy pierścionki...już mówił, że za tamta wypłatę kupi pierscionek..mineły od temtego momentu 3 miesiące i nadal nic...nie mam już siły jest mi strasznie smutno, że nadal mi się nie oświadczył...nie pomaga naleganie...a jak nic sie nie odzywam to ...hyh również to nic nie daje.
Jest mi straaasznie przykro jak ciągle ktoś dopytuje gdzie mam pierścionek...jak wygladały zaręczyny... ech ...
Szkoda, że jego to mała obchodzi...

Dodam, żę 2 lata wcześniej zamówiliśmy salę...więć już ponad rok jestesmy z wyznaczoną datą ślubu...a zaręczyn nadal brak...

I wiecie...jest mi strasznie smutno...
Osttanio mojej kolezace oswiadzycl sie chlopak z ktorym jest dwa lata...a ja po pięciu latach..ponad pięciu z ustaloną datą slubu nie moge doczekać się na te chwilę (...
Jest mi smutno, że on nie liczy sie z tym, ze ja tego bardzo chce...mam wrazenie, ze jego to nie obchodzi...

Edytowane przez neonek000
Czas edycji: 2011-08-18 o 00:00
neonek000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując