Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Metamorfoza- makijaż,fryzura, styl.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-18, 01:31   #3
Kingulaaa
Zadomowienie

Dot.: Metamorfoza- makijaż,fryzura, styl.

Cytat:
Napisane przez Lovemee Pokaż wiadomość
Hej : D
Chciałabym się trochę zmienić, ale na razie brak mi pomysłów i nie wiem od czego zacząć. Może Wy mi w tym pomożecie ? : D

Mam 15 lat, dlatego mocny i krzykliwy makijaż na co dzień odpada .
Najaktualniejsze jest pierwsze i drugie zdjęcie, teraz mam taki kolor włosów. Natualne ciemny blond, nie wiem czy malować a jeśli tak to na jaśniejszy kolor czy może coś z brązem (już miałam, ale nie wiem czy nie było wtedy za smutno ). Chciałabym je też jakość ściąć, naturalnie są kręcone i chciałabym przestać je już codziennie męczyć prostownicą .

Do makijażu używam podkładu, pudru, tuszu i odrobiny beżowego cienia. Chciałabym coś w nim zmienić tak, aby był bardziej wyrazisty.

Co do stylu to jest bardzo zmienny, część moich ubrań możecie zobaczyć w linku zamieszczonym w podpisie- ułóż mi zestaw. Jednak styl też chciałabym jakoś zmienić, jednak nie bardzo wiem jak aby było to odpowiednie do mojej sylwetki .

Na razie dodam zdjęcia takie jakie mam, a jak cos zrobię lub znajde to dodam : D.

Pozdrawiam i proszę Was o pomoc .
Co do włosów można pokombinować z odcieniem karmelu, miodu, orzecha. Zrobić refleksy na Twoim naturalnym kolorze. Fryzurę masz fajną, bardzo podoba mi się grzywka na bok.

W makijażu można na górnej powiece zrobić kreskę brązową kredką. Co do cieni, to najlepiej beż, brąz, zieleń, delikatne i pastelowe odcienie. Żeby wymodelować twarz, możesz użyć różu i brązera.

Pozdrawiam!

razem od 09.03.2010 !

zaręczeni od 15.11.2012

ślub 19.09.2015

Kocham i jestem kochana
Kingulaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując