Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Byłe kobiety faceta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-18, 08:24   #3
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Dot.: Byłe kobiety faceta

Cytat:
Napisane przez majka2603 Pokaż wiadomość
Czy tylko ja jestem takim odmieńcem i jestem zazdrosna o byłe kobiety mojego chłopaka ? Jeśli tylko wspomni o nich,jakimkolwiek intymnym wątku,ściska mnie od środka uczucie duszącej zazdrości.Czasem nie potrafię tego zrozumieć,przecież to dawna przeszłość.Jesteśmy razem już 14 miesięcy,a ja dalej trzymam w sobie to uczucie.
Z tego, co wiem dużo kobiet tak ma jak Ty. Ja akurat należę do grupy skrajnie odmiennej- mnie byłe mojego faceta nie ruszają. Po pierwsze są byłe- więc z jakiegoś powodu im się nie udało. po drugie prawie wszystkie znam osobiście i są to całkiem fajne babki, z którymi można pogadać, pośmiać się, wypić winko, kawę i pogadać na luzie. Po trzecie sama utrzymuję kontakt z moimi eks, eks-kochankami i eks-przygodami i sama wiem, że to przeszłość i na pewno do nich nie wrócę Po czwarte wychodzę z założenia, że jeśli już ktoś może być zagrożeniem to jakaś ewentualna nowa fascynacja, a nie stara miłość, która wygasła.

Wydaje mi się, że naprawdę pomaga mi to, że znam eks swojego TŻ-a. Że wiem jakie są, czego się po niuch spodziewać. Obserwuję ich obecne związki. Dla mnie zazdrość o eks jest trochę dziwna, ale na pewno znajdzie się tu mnóstwo kobiet, które mają podobne odczucia, jak Ty.
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując