2006-10-12, 19:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę schudnąć!!!!!!!!!!!!! :!!
Cytat:
Napisane przez -nika-777
Witajcie!
Pewnie jak wiele z Was mam problem z nadwagą. A właściwie to z fałdkami na biodrach :/ Wygląda to okropnie! Nienawidze patrzeć w lustro! Ciągle mam wrażenie, że mnie ktoś obgaduje, że tłuszcz mi sie wylewa i wogóle... Wiem że tak nie jest, ale o wiele lepiej bym sie czuła, gdybym była szczuplejsza... To tylko te fałdki... Co gorsza - znam przyczyne mego tycia (bo wciąż przybieram na wadze :/) Ostatnio mam ogromny apetyt! Najchętniej bym wogóle nie wychodziła z kuchni. Nawet jak czuję się pełna, że ledwo sie ruszam, wciąż coś podjadam. W szczególności słodycz - zawsze były moją słabą stroną, ale teraz to już jest coś strasznego!
Potem zawsze mam ogromne wyrzuty sumienia! Dużo ćwiczę, pływam, jeżdżę na rowerze... wszystko po to by spalić to co zjadałam... jednak nic mi to nie daje 
Może znacie jakieś sposoby na powstrzymanie apetytu? Jakies środki farmakologiczne? Muszę sie przyznać ze wyniki cukru we krwi mam podwyższone i lekarz zaleca ostrożność ze słodzyczami, ale ja nie dam rady  nie mam na tyle silnej woli...
Pomóżcie proszę!
|
Proponuje spróbowac chromu.Opinie są naprawde mieszane jednym służy,innym wręcz przeciwnie,ale żeby wiedzieć jak to będzie w Twoim przypadku musisz spróbować żeby się dowiedzieć .Jest tutaj wątek na temat chromu radze skorzystać z wyszukiwarki
|
|