Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-18, 13:15   #3698
tajka88
Zakorzenienie

Dot.: Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Kupiłam bodziaki z długim na 74/80, bluzeczki na 74/80 i 86/92, spodenki 74, piżamkę 74/80, dwie pary rajstop i skarpety. Tyle, że nie wiem kiedy Dawid to założy, bo teraz nosi 68/74 dlatego brałam rozmiar większe, a okazało się, że wszystko jakieś takie ogromne. No nic, kiedyś założy. Byłam w lidlu po 10 i już wszystko było poprzebierane, praktycznie rozmiarów większych od 74/80 to już nie było. Ale co do jakości to jednak bez rewelacji moim zdaniem.

Przyszły nam dziś sweterki, które zamawiałam, no i niby w aukcjach były podane wymiary i wiedziałam, że nie na teraz są tylko trochę większe, ale one są ogromne na wiosnę raczej i znów teraz na jesień zostajemy bez niczego.

Dawidek dziękuje wszystkim ciociom za gratulacje
Ale narobilas zakupow My na zimew i jesien malo rzeczy mamy chociaz to tylko kosuzlka i bluza bo c jej zaloze w temperaturze 15-20? Bluzy mamy 3 i jedna taka weleurkowa to powinno starczyc, tylko kupic kurtke jesienna i moze cos na snowboard w PL;p

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora