Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-18, 13:17   #2401
kamciurka
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

hejka
ja juz posprzatalam w mieszkanku, zrobilam obiadek i czekam po popoludniu przyjezdza moja corcia z moim tatusiem
bylam dzisiaj w tym lidlu ale ja to jakos nie moge sie przekonac by kupowac, wali mi na leb, sama nie wiem, boje sie, moze przez to ze sama stracilam poprzednia ciaze w 32 tygodniu , fajne te rzeczy ale znowu albo typowo chlopiece albo dziewczece, kocyki byly fajne, ale mi sie podobaly najbardziej te dla dziewczynek, jak poznam plec to moze zaczne szalec, moze mi sie cos poprzestawia :/
ja chce znac plec, a moj TZ nie, ciekawe i tak sie wyda, jak bedziemy ciuszki kupowac
u mnie w pracy babka przez trzech ginekologow miala potwierdzone ze dziewczynka a urodzila chlopaka a Ci ginekolodzy raczej sie przykladali by ja dokladnie zbadac bo to koledzy jej ojca, ktory jest wlasnie tez ginekologiem, wiec mysle ze byli przekonani faktycznie skoro jej tak mowili

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora