Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-18, 13:58   #4772
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
W k12 są nowe kolorowe tusze extend, co o nim sądzicie? Daja fajny efekt czy lepiej zamówic zwykły czarny?
Jak dla mnie pic na wodę Na zdjęciach każdy kolor wygląda na czarny, więc jeśli ktoś lubi SuperExtend, to bez różnicy, czy zamówi ten, czy klasyczną czerń. Jak narazie obraziłam się na tusze z Avonu SuperShocka nie odratowałam

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Typowe podbieranie klientek innym konsultantkom.Nie włożenie pracy w pozyskanie nowych klientek, tylko pójście na łatwiznę kosztem innych. Ja zajmuje się Avonem od kilkunastu lat nie dla zarobku, ale nigdy nie podbierałabym innym tego co sobie sami wypracowali.Dla mnie delikatnie mowiąc to nieetyczne i nieuczciwe.
A to,że jeszcze się tym publicznie chwalisz, dla mnie niezrozumiałe.
Podpisuję się pod tym obiema rękami

Cytat:
Napisane przez honey_16 Pokaż wiadomość
Hej
Klientka chciałaby coś przeciwłupieżowego na włosy ,a w avonie jest tylko szampon z odżywką. Polecacie?
AT keep clear - na ten szampon mam stałą klientkę, która bardzo go sobie chwali

Cytat:
Napisane przez Żabcia22 Pokaż wiadomość
Chciałabym poznać Waszą opinię nt. toreb sprzedawanych w avonie. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
Mam dwie:
- Babiana - rozdupczyła się po miesiącu
- Jennifer (czy jakoś tak) - służy mi ponad pół roku. Ten materiał przy zamku zaczął się rozwalać i pasek się już przeciera
Ogólnie nie polecam Za takie ceny można kupić naprawdę lepsze torebki.

Przykro mi, ale muszę się pochwalić: zostałam oddruciona

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora