Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-18, 15:33   #4785
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

cześć Wam! Pewnie mnie nie pamiętacie
nie pamiętam kiedy tu ostatnio byłam, ale miałam taki okres, że nie było czasu avonem się zajmować, gdzieś od początku czerwca nie składałam zamówienia, więc na wątek nie wchodziłam. Ale wracam do gry bo już mam taaakie braki w kosmetyczce, że szok

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
zdjęcia tej torby były na katalogowym : #2010 , http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=12164

ciekawe czy się znowu w IOS pomylili z tym zdjęciem torby
a już myślałam że cała torba jest do sprzedania, a tu wychodzi, że tylko te boczne części?!
ale chyba zamówię, bo mam środek jeden wolny, więc prawie dokompletuję boki i będę miała w tedy dwie całe

Cytat:
Napisane przez Gosia_14 Pokaż wiadomość
Hej.Myślicie,że warto zostać konsultantką ?Bo w tym roku zaczynam studia i bedę mieszkać w akademiku,myślę,że miałabym tam klientów.Na stronie avonu wszystko jest tak pięknie przedstawione,ale jakie są czarne strony bycia konsultantką?Czy przysługują mi jakieś promocje?
musso4 dobrze napisała

na początku mam pytanie, czy coś się zmieniło w avonie jeśli chodzi o zamawianie? bo gdzieś rzuciła mi się "szara kropa" w oczy, czyżby zmienili kolory w określaniu dostępności produktów czy też znaczy ona coś innego? ktoś mnie oświeci ?

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora