2011-08-18, 16:24
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
Napisane przez cheneelle
Wiesz co? Nie przeszkadza mi, co Ty robisz, i jak zdobywasz klientki, ale nie próbuj mi wmawiać, że jestem zazdrosna o wyoskośc Twoich zamówień! Może moje zamówionka są tylko na 400 zł, ale każda z tych osób, które "obsługuję" co katalog zamawia.
I wiesz co? Nie lamentuję, bo uważam, że to jak sprzedaję kosmetyki jest dobre. Mam wykształcenie kosmetyczno-chemiczne i akurat jestem w stanie dokładnie powiedzieć wszystko o każdym produkcie.
Też masz taką wiedzę, co np znaczy PPG-5-CETETH-20? Bo ja wiem... I co z tego, że wygooglujesz...Tak to ja też umiem...
I sorry, ale moje klientki wolą taką "fachową" wiedzę niż te upusty co dajesz, bo jakoś wokół pełno takich osób a zamawiają u mnie...
|
Nie nie wiem co to PPG-5-CETETH-20 i nie zamierzam tego googlowac tylko dlatego, ze to napisalas. Nie mam wyksztalcenia kosmetycznego to fakt, ale staram sie jak moge i po to sa m.in. wasze opinie zeb moc pomoc klientkom jak tylko bede umiala. Wiec nie zarzucaj mi ze tylko upustami zachecam je do siebie bo staram sie na wiele sposobow.
A co do postu Aalicii... US moze sie doczepic do kazdego, nie tylko do mnie mimo iz avon nas nigdzie nie zglasza. Tam samo moze byc z konsultantkami Oriflame czy F&H lub innych. Nie zastraszaj mnie.
I czytaj ze zrozumieniem, nie zeruje na pracy innych, czesc moich klientek nigdy nic nie zamawiala z avonu. A reszta - ich wybor od kogo kupuja.
Nie chcecie mnie tu - wiem. Dlaczego? Nierozumiem bo nikomu nie zrobilam nic zlego, to wy sie uczepilyscie.
|
|
|