2011-08-19, 13:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacje we dwoje, żeby tylko nie był rozczarowany.
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Najpierw zobacz jak będzie, jak się będziecie razem bawić, czy rzeczywiście wszystko fajnie zorganizował, a potem mu za to dziękuj. Nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca - to mądre powiedzenie często sprawdza się w takich sytuacjach. Wiarygodniejsze będzie dziękowanie mu za wspaniale spędzony wspólnie czas, gdy ten czas będziecie mieć już za sobą i będziesz wiedziała, że naprawdę było fajnie. Zaproś go wtedy na kolację (możesz sama zrobić), czy na lody, zrób jakąś niespodziankę (niech nawet będzie ta bielizna o ile dojdzie do sytuacji intymnej), jeżeli chcesz, jednak nie traktuj seksu jako prezent, wynagrodzenie za jego trudy. Ma być miło dla Was obojga, wdzięczność wyraź w inny sposób, a seks niech będzie tylko tego dopełnieniem, o ile będziecie mieć ochotę. Nie spraw, aby on pomyślał, że dziękujesz mu seksem.
|
Dokładnie tak.
Aczkolwiek mozesz cos przygotowac na wyjazd jakby rzeczywiscie on się dobrze rozwijał jak dla mnie jezeli nie masz pieniędzy,napisz wiersz,moze cos narysuj jak masz talent.. to co jest z serca jest najlepsze.
Ja np dostałam wystrugane serce ! i uwazam,ze to najpiękniejszy prezent jaki dostalam do tej pory
<3
|
|
|