Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacje we dwoje, żeby tylko nie był rozczarowany.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-19, 13:03   #7
Clemence
Zakorzenienie

Dot.: Wakacje we dwoje, żeby tylko nie był rozczarowany.

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Najpierw zobacz jak będzie, jak się będziecie razem bawić, czy rzeczywiście wszystko fajnie zorganizował, a potem mu za to dziękuj. Nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca - to mądre powiedzenie często sprawdza się w takich sytuacjach. Wiarygodniejsze będzie dziękowanie mu za wspaniale spędzony wspólnie czas, gdy ten czas będziecie mieć już za sobą i będziesz wiedziała, że naprawdę było fajnie. Zaproś go wtedy na kolację (możesz sama zrobić), czy na lody, zrób jakąś niespodziankę (niech nawet będzie ta bielizna o ile dojdzie do sytuacji intymnej), jeżeli chcesz, jednak nie traktuj seksu jako prezent, wynagrodzenie za jego trudy. Ma być miło dla Was obojga, wdzięczność wyraź w inny sposób, a seks niech będzie tylko tego dopełnieniem, o ile będziecie mieć ochotę. Nie spraw, aby on pomyślał, że dziękujesz mu seksem.
Dokładnie tak.
Aczkolwiek mozesz cos przygotowac na wyjazd jakby rzeczywiscie on się dobrze rozwijał jak dla mnie jezeli nie masz pieniędzy,napisz wiersz,moze cos narysuj jak masz talent.. to co jest z serca jest najlepsze.
Ja np dostałam wystrugane serce ! i uwazam,ze to najpiękniejszy prezent jaki dostalam do tej pory

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując