2011-08-19, 16:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale
Hejka dziewczyny 
Sorki, ze sie nie odzywalam,ale jakos nie umialam sie wgrysc w temat :/
Cytat:
Napisane przez Ieka
na filmach to i ja płaczę jak bóbr  , Titanic chociażby, za każdym razem i na innych też, normalka 
|
Ja tez placze na filmach. Zwlaszcza na takich ze zwierzetami lub gdzie jakas nacja jest ucisniana np. strasznie plakalam na Avatarze.
Cytat:
hm..co do mojego Tż.. typowy problem , którego nie trzeba wielce tłumaczyć, on jest Irakijczykiem,ja Polką,rodzice- żyją stereotypowo, nic nie da się przetłumaczyć, bo starsi i wiedzą lepiej.Było wiele gróźb i niemiłych słów, zachowań,i do 1,5 roku jesteśmy ze sobą w ukryciu, smutne ja teraz rok w Polsce planuję, on tam.. jeśli mama się dowie, że jesteśmy razem posunie się do wszystkiego, i już nie wiem co robić, bo jesteśmy 2 lata razem , jemu nie mogę zarzucić nic, kochany iskromny człowiek.Nie chcę dużo pisać, ale powinnyście się domyślić jak to wszystko wygląda, nieciekawie jednym słowem i wiele wskazuje na to, że się rozstaniemy, czego nie umiem sobie wyobrazić nawet
|
Kurde z jednej strony niby rodzice sie martwia, a z drugiej to nie powinni sie wtracac
Chyba nie mysle, ze jestes slepa i nie widzialabys , ze facet jest jakis bee aty aty niedobry i chce Cie wywiezc i zrobic krzywde.
Ja znam to z autopsji, pamietam jak w LO poznalam takiego Hindusa z kolka teatralnego i lubilismy sie bardzo i to bylo bardziej na stopie takiej przyjacielskiej,ale ja znalam mojego ojca i jego podejscie niestety nic z tego nie wyszlo :/
niusiunia20 takie podryw na mleko to nawet powiem Ci, ze ma w sobie to cos 
Od razu sobie wyobrazilam takiego wiejskiego chlopaka co podrywa przyjezdna panienke (miastowa) 
A potem rodzi sie z tego wielki romans i milosc. Dobra koniec filmu
|
|
|