Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-19, 17:48   #2354
asik123456789
Zakorzenienie

Dot.: kącik wzorowej Pani domu , czyli o życiu , gotowaniu zakupach i miłości . część

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Hęłół
Nic nie wiem co się tu dzieje, zaraz muszę ponadrabiać, ale dziś miałam sprzątanie domku a wczoraj w pracy długo siedziałąm i tak

Dodam, że zakupiłam 2 marynarki Zarowe. Miodowo-musztardową i czerwoną

No właśnie też jestem ciekawa
Jaka czerwona? poka!

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Później wspomnij mu o mnie też się zapiszę
tylko na początku daj fotkę
A nie chcesz byc pierwsza? W sumie ja moge poczekac

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
O idzie burza lecę porobić foty w kaloszowej stylizacji

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Tak a jak Jacykow zapolemizuje to mu powiem "goń się bucu"
Albo "a sral ci pies" hahahah
Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
nie rozumiem tych dziewczat

ale widze ze przezywaly niemaly stres zwiazany z tym ze nadazac nie mogly w czytaniu o smarze
hahaha
Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Powodzenia!
Trzymam kciuki

Oooo to będzie fajna impreza Ja byłam na urodzinach 2 koleżanek i był striptizer. Masakra co się działo. Nie wyrabiał z dziewczynami - myślę, że się nie spodziewał takiego obrotu spraw, bo dziewczyny wzięły sprawę w swoje ręce Na koniec szukał stringów(których miał nie zdejmować - zdejmował tylko majty ) i ledwo znalazł Powiedział, że teraz podobno hitem jest wynając striptizera na przyjęcie rozwodowe...

Wow! Jaki wybór. Nie masz zdjęcia karmelowego? A jak on w środku wygląda? I czy jest zapinany na coś? Czy w środku jest choć kieszonka na telefon/klucze?
o tak...imprezy rozwodowe to teraz hit. moj znajomy ostatnio szedl na taka ala wieczor kawalerski prze rozwodem. podobno glowne atrakcje to rzucanie lotkami w zdjecie malzonka splukiwanie obraczek w kiblu itd hahaha
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora