Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uniwersytet Ekonomiczny Kraków - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-19, 22:43   #541
Karo89
Zakorzenienie

Dot.: Uniwersytet ekonomiczny - kraków

Cytat:
Napisane przez Seline16 Pokaż wiadomość
Mógłby mnie ktoś oświecić jak wygląda sprawa parkingu na terenie uczelni? Słyszałam, że jest takowy pod pawilonem F, ale nic więcej na ten temat nie wiem Chodzi mi głównie o stawki godzinowe, sprawę ewentualnych karnetów, gdzie to załatwiać itp. Przeszukałam różne fora, szukałam też na stronie fundacji uek-u, ale nic aktualnego i konkretnego nie znalazłam
no u nas z tym parkingiem nie jest za ciekawie, bo trzeba płacić z tego co wiem, chyba, że udało by się otrzymać jakieś wejściówki na darmowy parking, ale to chyba tylko możliwe dla pracowników ueku-tak mi ktoś kiedyś mówił, ale na 100% nie wiem. jeśli chodzi o parking pod pawilonem F to z tego co mi się obija o pamięć, parking kosztował około2zł/h?! nie pamiętam, ale wiem, że na pewno taniej był niż na parkingach przed uekiem, gdzie tam stawka za godzinę 4zł, ale jeden parking, pamiętam miał karnet weekendowy i on kosztował około 30zł(ale to było gdzieś z rok temu jak raz kupowałam takowy).
Tyle wiem...

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując