2011-08-21, 13:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Cytat:
Napisane przez Żabcia22
Dziewczyny czy Wy też od czasu do czasu dostajecie "świra" na punkcie jakiś konkretnych rzeczy z katalogu?? ja np. mam teraz fazę na perfumy.
W domu mam Windscape i Perceive Dew a teraz idą do mnie Little White Dress i Little Red Dress, no i Slip Into. Wiem że to przesada, sama się karcę i zadaje pytanie no kiedyy  ja to wypsikam i po mi tyle tego, ale cóż poradzić taka faza....  wcześniej miałam fazę na tusze...ale rzęsy uwielbiam malować, podkreślać i do tej pory zużywam je 
|
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka
Dla teścia dobry będzie ten krem 
A z żeli miałaś Garden of Eden? jest booski  bo np.Summer Breeze kojarzy mi się z zielonym jabłuszkiem,Reflection jest fe  coś a'la lawenda,Ascent wiadomo męski,Tropics świeży ale nie umiem określić czym pachnie...
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Ja też mam takie fazy  i też teraz na perfumy,ale hamuję się jak mogę żeby nie zamawiać-a chcę teraz Up to You  a podoba mi się z pachnącej strony JF Holiday,kiedyś na pewno wezmę Romantic Voyage  na tusze i szminki mam fazę najczęściej 
|
Ja też uwielbiam perfumy, ale niestety moja 'pasja' jest droższa, bo tak wyszło, że nie kupuję Avonowych (po prostu jakos zapachy mi nie odpowiadają), tylko wody w Sephorze i Douglasie (a tam ceny są spore niestety ), i tak mam ich ok. 15! Ale teraz spodobał mi się nowy Christian Lacroix, jest piękny 
No i druga 'pasja' to błyszczyki, obecnie posiadam 14, większość Avonowych, bo te lubię najbardziej, nie są drogie, a i kolory fajne, z trwałością nie najgorzej i co najważniejsze, nie zostawiają takiej białej powłoczki na ustach.
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------
Cytat:
Napisane przez maddd
A mi z kolei ten zestaw bardzo podpasował  Jeśli chodzi o kremik, to narazie czuję, że buźka jest nawilżona. Z żelu do twarzy też póki co jestem zadowolona, ale nie używałam tego kremu pod oczy jeszcze... Jakoś teraz się boję, że i mnie podrażni, ale trzeba wypróbować - niestety każda z nas inaczej reaguje na różne kosmetyki, może masz wrażliwą cerę?
|
Mi ten krem również odpowiada, pod oczy jeszcze nie otwierałam, bo muszę wykończyć wcześniejszy. Na dodatek mam zamówienia na 2 zestawy, jak zwykle nie mogłam mieć tych zamówień wtedy, kiedy było 45%
|
|
|