Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-21, 15:36   #116
sheryl
szeryfcio

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23

Cytat:
Napisane przez Pani_Wood Pokaż wiadomość
Rowniez uwielbiam te 2. A takze Reflection i Enchanted. Cudowny byl Sunset (pomarancza, mandarynka) ktory wycofali prawie 2 lata temu. Nie moge im tego wybaczyc
.
No Sunset był fajny ale na szczęście mnóstwo firm ma w swojej ofercie pomarańczowe, mandarynkowe żele, więc jakoś nie cierpię
Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
A mi z kolei ten zestaw bardzo podpasował Jeśli chodzi o kremik, to narazie czuję, że buźka jest nawilżona. Z żelu do twarzy też póki co jestem zadowolona, ale nie używałam tego kremu pod oczy jeszcze... Jakoś teraz się boję, że i mnie podrażni, ale trzeba wypróbować - niestety każda z nas inaczej reaguje na różne kosmetyki, może masz wrażliwą cerę?
Nie trzeba mieć wrażliwej cery, może jakiś składnik uczulać. JA na przykład nie mam wrażliwej, a uczulił mnie krem pod oczy niebieski z Anew - i to jedyna rzecz jaka mnie w życiu uczuliła

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa;2i8889224
Ciekawe, czy jakbym napisała do Avonu właśnie o proporcje składników w kremie, to czy by mi aż tak dokładnie odpisali
A spróbuj
Mnie kiedyś odpowiedzieli na chemiczne pytanie, tylko uprzednio przekazali je do "odpowiedzniego działu"

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-21 o 15:37
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora