Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-22, 20:59   #2912
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba nie pamietam gdzie Ty teraz pracujesz, ale wez jakies segregator - wypnij wszytskie dokumenty i wpinaj na nowo
najgorsza rzecz nudzisz sie w pracy,
a czemu nie macie nic do roboty?
w biurze pracuje... tylko ze wczesniej zajmowalam sie wysylkami, musialam przygotowac faktury i wyslac kierowcow w swiat... zajmowalam sie tez kurierami itd... w ogole to to bylo male biuro i oprocz tych wszystkich rzeczy zajmowalam sie tez rozniastymi ✂✂✂✂✂✂✂ami...a teraz te rzeczy (oprocz ✂✂✂✂✂✂✂ bo te sie porozdzielaly) przejeli chlopacy, a ja przeszlam do dzialu sprzedazy i wklepuje zamowienia klientow do systemu... robota glupiego... najpierw sprawdzam czy mamy dany produkt i jesli mamy to wklepuje tyle ze jest nas 6 osob do tego, a dawniej byly 4 i wtedy mialy full roboty na prawde... moze to sie jakos rozkreci i jeszcze bede narzekac ze tyle roboty ale na razie mam powera bo to co robilam wczesniej to mialam roboty na 10 godzin dziennie a teraz mam dziwnie malutko ale moze to przez sezon urlopowy.... segregatorow tez niestety zadnych nie mam wszystkie "moje" oddalam...

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Samba my mamy abonamenty long play II 69, ale przez cały okres trwania umowy płacimy 59 zł, do tego 6 miesiecy po 100 min darmowych do wszystkich,
http://www.play.pl/pl/promocja/dla-p...owy/index.html ( tu jest opisane co i jak pod haslem replay stan darmowy 59
i cos tam jeszcze, nie wiem bo sie pogubilam, w każdym razie minut i esów starcza bo nie przekraczamy abonamentów

może się kiedyś spikniemy na Dąbrowie my też tam jeździmy, fajne miejsce

Zabcia Ty gigancie tort za✂✂✂isty
trzymam kciuki za pracę
ooo to bede Cie wypatrywac my w tym roku z racji budowy nie bywamy jakos czesto ale bywamy a wy to chyba musicie sporo km pokonac nad pogorie nio nie?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora