Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 07:25   #980
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
moja mama chyba nim kiedys robila, ale na ciemniejsze wlosy nie pamietam jak wyglądały

dla niektórych nie duży wydatek, dla innych duży- jak na raz oczywiście.
Ja odkładam cały miesiąc na to, bo dla mnie też sporo na jeden raz, ale raz się żyje:P

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Nie zawsze trzeba... Moja znajoma po roku od zaręczyn wzięła ślub. Da się Tylko nie masz takiego wyboru jak na początku.

W zasadzie co komu odpowiada

My akurat chcieliśmy 1 września, bo wtedy zaczęliśmy być ze sobą I to był dla nas realny termin. A nie dlatego by mieć wszystko do wyboru (choć znam pary zaklepujące salę "bo może kiedyś...i po co później tyle czekać :P")
. Już kilka razu niestety spotkałam się z opinią na nasz temat, że "bez sensu zaręczać się tak 2,5 roku przed ślubem" - i to z ust siostry TŻ No ale to temat na inny wątek w sumie
My też zaczęliśmy ze sobą być 1 września Ale nam do zaręczyn daleeeeko

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Z reszta dla nich jedynym plusem calego tego zamieszania byloby wesele na ktorym moglyby sie pobawic (powiedzialy ze bardzo chetnie pobiawia sie na weselu kolezanki) a nie to czy bede z ta osobą szczesliwa. Uwazaja ze jak sie zareczylam to powinnam brac slub
Ja też co chwilę słyszę od znajomych kiedy ślub, bo na wesele by poszli. A mam dopiero 20 lat, więc do ślubu daleeeko. Poza tym nie planuję wesela, jedynie obiad/kolacja w restauracji rodzice+rodzeństwo+świadk owie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Wczorajsze SPA:
* masaż syrenką
* peeling antycell.
* pumeks na stopy + nawilżanie
* balsam na całe ciało
* serum na rozstępy
* peeling morelowy twarzy
* maseczka Planet Spa -
jest rewelacyjna polecam pod każdym względem, użyłam dopiero raz ale jestem nią zachwycona Po zmyciu tej maseczki twarz była wygładzona, nawilżona i napięta Moje nowe KWC
A na co ta maseczka?

Dzień dobry wszystkim, nie wyspałam się Zaraz lecę się peelingować i do miasta. Moja agencja pracy życzy sobie co tydzień podpisywać nową umowę i muszę tak biegać co tydzień, chociaż kompletnie mi nie po drodze;/

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora