Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Holandia
Wątek: Holandia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 11:29   #2011
kasica123
Zakorzenienie

Dot.: Holandia

Cytat:
Napisane przez maiia123 Pokaż wiadomość
Ja tez z ogłoszenia nie znalazłam. Po prostu przechodziłam obok hotelu zaszłam zapytałam czy kogoś do sprzątania nie potrzebują. Wypełniłam formularz i po tygodniu do mnie zadzwonili.

Ale pogoda beznadziejna. Leje i grzmi od rana.
Kurdę to zazdroszczę Ja to taka dupa wołowa się zrobiła,że jakoś mi głupio ale teraz myślę nad rozniesiem cv do pobliskich odzieżówek, a może akurat mi się przyfarci

Cytat:
Napisane przez ewelinamack Pokaż wiadomość
Witam Kobietki ; )

również mieszkam w NL od ponad roku... wyjechałam za pracą, tylko na wakacje :P ale los tak chciał, że poznałam tutaj swojego Mężczyznę ; ) i zostałam ; ) mieszkamy razem w Harderwijku :P jest któraś stąd? ;>

eh pogoda 'ni hut' ;p leje i leje... a w PL takie słoneczko jak bylismy na urlopie.. ale trzeba się przyzwyczaić do holenderskiego klimatu :P
Witamy

A gdzie to jest ?

Zaczęło się rozjaśniać

Ej wiecie co, tak mi tej mojej córci szkoda w szkole zostawiać że szok.... Taka zagubiona tam jest,wszyscy już się znają, wiedzą co i jak a ona taka bidulka tam Tym bardziej że ona jest bardzo wrażliwa i delikatna, nie jak niektóre dzieci szczególnie tureckie