2011-08-23, 13:49
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez P0P70
Minka- tak nawiasem mówiąc to właśnie TZ do mnie zadzwonił i sie pyta czy mi pasuje 30.09.2011 bo wtedy USC mają wolny termin i możemy zalegalizować nasz związek. 
Powiedziałam że pomyślę. No i nie byłabym już panną z dzieckiem. Tylko czy ja tego naprawdę chce? Ale chyba dla dobra dziecka i w razie czegoś lepiej zalegalizować papierowo. 
|
no i teraz musisz się zastanawiać... heh ja się boję, że po ślubie stracę tą wolność, a tak jak mnie wkurzy to sobie chociaż pomyślę, że się pakuję i nara a po ślubie, te rozwody, podział majątku nie to, że od razu myślę o rozstaniu, ale na codzień jak tz coś przeskrobie to mówi do mnie "żonko" a ja do niego: NIE MASZ ŻONY!! a tak, co mu powiem ??
ale może właśnie teraz też dla nas byłoby najlepiej, tylko ja bym chciała mieć jakieś niewielki przyjęcie, a teraz kasy brak, pod koniec roku myślimy, żeby zmontować Amelce rodzeństwo, a w ciąży ślubu brać nie chce... potem po ciąży zaraz będę wyglądać jak wieloryb, więc też odpada... a potem z dwójką dzieci jakoś mi się nie widzi jaki z tego morał?? ...moje dzieci będą "bękartami" 
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
pop dla dobra dziecka tez nie jest takie dobre, uwazam ze musisz tego chciec ...bo jaki jest sens?
juz nie zyjemy na szczescie w czasach jakie opisywalas pare postow wczesniej, takze spokojnie i bez slubu mala krzywdy miala nie bedzie.
|
niby tak, ale należy pamiętać, że w przypadku śmierci jednego z konkubentów, drugi nic nie dostaje, a nawet jeśli dostanie spadek od strony umarłej to płaci niemały podatek do US... takie to nasze prawo 
Cytat:
Napisane przez anakazar
To dobrze.Możesz spokojnie wyjść za mąż  Obrączki 2 tygodnie i też są.Musicie się lada weekend tym zająć 
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------
P.S.Pop noc poślubna to wiesz kup se tą kokardę co nam ją na gwiazdkę wylinkowałaś 
|
P0P kokarda konieczna!! i oczywiście w klubie czekamy na prezentacje kokardy
|