2011-08-23, 13:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
cotka- nerwusie jeden toż to napisałam,że kilka dziewczyn było za zmianą tytułu i uczczeniem pierworodnego ale już przykładu nie podałyście , a prosiłam bo mi się ten pomysł bardzo spodobał
Cytat:
Napisane przez stokrotka_
hejka kobity
melduje się w dwupaku... 
|
no wiesz... 
Cytat:
Napisane przez irmith
Dziękuję zamarzyło mi się takie ciążowe, a jako że sesyja mała była to wrzuciłam  to jakieś takie najfajniejsze jest 
|
no to coś jeszcze z sesyjki poprosimy 
Cytat:
Napisane przez rabarbar83
co do teściówki  pomęczyłam jednak klawiaturę ale mailem do psiapsiółki, jakoś wolę na ogólnodostępnym forum o tym nie pisać, maż czasem mi zagląda przez ramię i korzysta z lapka więc na temat mamusi kończę...chyba że znów przegnie to się pożalę 
ale coś do niego dotarło i jakiś taki czuły się nagle zrobił, i normalny, nawet wczoraj spytał czy nie moglibyśmy małej na początek kupić kołyski bo to łóżeczko takie duże  (8 miesięcy nic w temacie zakupów nie uczestniczył  ) no to jest nadzieja że wraca z dalekiej podróży, aaa wczoraj położył pierwszą warstwę lakieru na schody  jest nadzieja że jeśli pogoda dopisze to w sobotę niedzielę będzie je już na stałe montował i skończy się gehenna z toaletą na dole 
a ja zrobiłam sobie leczo rano jak teściowa powędrowała na wycieczkę po okolicy i leżakuję aż meżol z pracy nie wróci czyli jeszcze długo 
|
No cóż za mężowska odmiana- fiu fiu!
A teściową - w potylicę 
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Tytuł jest superowy i popieram wszystkimi kończynami
Ale, jak proponuje Malgosia, usunęłabym "jesienne" z dwóch względów. Raz, że jeszcze lato, a dwa, że tytuł jest przydługawy i nie zmieści się oprócz tego już "mamy IX/X 2011" (sprawdzałam).
|
To niech będzie ztiuningowany ja tam się nie upieram 
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
nie przestraszcie się moich rozstępów  
|
ja ich nei widzę, za ciemne foto albo Ty sciemniasz 
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
Apropo opadnietych brzuszkow, mozecie obiektywnym okiem stwierdzic czy moj sie zmienil czy nie? bo cos mi Ł mowi dzisiaj ze jest jakis "oklapniety"  aaa i sora za moje meskie gacie 
|
hmmm- mi sie wydaje ok- jak porównałam z poprzednia fota jaka zamieściłaś- tam też miałaś nisko, ale ja sie nie znam 
A jak sie ścinasz
Cytat:
Napisane przez aa2
a zakupiłam stanik do karmienia  byłam tez u kolezanki i dostałam zrype ze nic do szpitala jeszcze nei mam itd hehe powiedziała ze w takei upoały to mozna zasłabnac czy cos i lepiej byc gotowym -ja naprawde w tym tygodniu chce sie zebrac i zaczac pakowac 
|
No ja wczoraj zamówiłam gacie, podkłady jak przyjdą to zaczynam torbę pakować
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
Jedynie TEN całkiem całkiem
|
domeczek wygląda sympatycznie ale teraz tyle projektów gotowych ,ze oszaleć można z wyborem. A czym się kierujesz??
Ogromne kciuki dla Acelinki - jedna słowna nooooooo
|
|
|