Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 13:33   #3023
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ojejku
Koniecznie musisz zrobić zapasy na czarną godzinę!!!
ale ja mam niezłe zapasy ale wybrałam z tego to co było otwarte więc było tego najmniej

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a mi pani kosmetyczka mówiła zawsze jak chodziłam do niej na rożne zabiegi twarzy, ze jakbym chciała przedłużać rzęsy to mam sobie to wybić z głowy bo moje naturalne są takie piękne długie ze to przedłużanie u mnie nie miało by sensu
ja mam takie jak je nie potuszuję to ledwo widać że coś mam a i po tuszu nie są takie wow

Cytat:
Napisane przez niunia1305 Pokaż wiadomość
a to chyba ze tak. jak zrobisz to wstaw jakies foto oczek
oki

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
mamuski alez zrobilam zakupce i kurier przywiozl kocyk i reczniczek , zrobilam zdjecia ale nie oddaja, oczywiscie aparat przekłamuje kolory, w rzeczywistosci są bardziej intensywne.
Kocyk nie jest bardzo gruby, ale milutki i misio slodki sama bym mogla pod takim lezec a recznik uwazam ze dobrej jakosci, wiec raczej moge polecic

No i ponizej zdjecia moich dzisiejszych nabytkow dla Lenki i dla mnie sukienka/tunika

I wlasnie listonosz przyniosl paczke z bebilonu. Liczylam na cos o mleku,a w srodku pluszowy miś
super zakupy, gratuluję!

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !
W koncu sie zebralam, wrzucilam foto swoje i brzuchola w klubie ... Wiecie co mimo ze jestem na zwolnieniu i teoretycznie powinnam miec duzo czasu to dni mi sie przelewaja i za nic konkretnego sie nie moge zabrac... Od kilku dni sie czaje na zrobienie wlasnej listy wyprawkowej i mi nie wychodzi...
W ogole widze ze wy juz zakupy poczynacie... ja mam troche ciuszkow kilka body pajace jakies dzinsy i tyle... Narazie czekam do wrzesnia zeby plec poznac i moze juz sie odwaze troche poszalec
Ehh znowu mam ochote na grzybki marynowane a maz mnie nastraszyl ze ocet moze zaszkodzic i mi faze wkrecil a sam je i sloiczkow ubywa... to byl chyba jego sposob na zjedzenie wszystkich !
idę oglądać

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora