Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 13:57   #3025
n1kotynka
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Haniula super ze zakupy udane

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
to ja mam pytanko co z masazem bankami chinskimi??

i oczewiscie wspołczuje sytuacji z autem :/

zaszalałaś kochana zaszalalas piekniusie :/

Własnie przed momentem sie dowiedziałam ze moj braciszek ze swoja dziewczyna (moja przyajciółka) chcca nam kupic wózek
podobno maja mozliwosc wychaczyc tanio
cos takiego http://www.bubumarket.pl/index.php?p...ct&prod_id=285
spacerówka mi sie nie podoba ale jak mam być szczera to za darmo nie bede wybrzydzac
przynajmniej 400 funciakow zostaje w kieszeni
masaż bańkami chińskimi działa jak drenaż i lepiej po ciąży stosować. Chodzi o jego silne działanie. Ja bym się bała

a z autem to czekam na meza i bedziemy myśleć co zrobić ale sie wkurzyłam nieziemsko dzisiaj na to..

kasia ja o trójkołowcach czytałam, że są niestabilne i ten ma miękką gondolę chyba a na zimę wolałabym uszytwnianą. Z drugiej strony mówisz, że możesz mieć za darmo więc faktycznie bym nie wybrzydzała

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
czesc mamusie

Zgadadzam sie z anankee i dodam jeszcze,że mamy czas, żeby popracować nad naszymi figurkami
oj taaak trochę czasu do wiosny mieć będziemy, żeby zrzucic. Ja jestem 7 kg na plusie w 20 tygodniu
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora