2011-08-23, 15:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez megi-megi
Bardzo dużo świadków będziecie mieć.
|
To samo pomyślałam.
P0P tak szczerze jakbym miała ten rozum i doświadczenie to bym ślubu nie brala, bo i po jaką...., no a jak już to tylko taki że my i świadkowie, bo nie lubię takiego widowiska wokoło tego, a już te gorzko gorzko to bym z wiatrówką stała i w tyłki z soli strzelała do tych co to krzyczą
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23
Wercia ma już 16 zębów, mam nadzieję, ze teraz będzie troszke przerwy bo mala wrociła do normy. Śpi całe noce, w dzień jest (jak na nią) bardzo grzeczna (tfu,tfu). także- oby ten stan trwał wiecznie 
|
Najpier zrobiłam wielkie oczy ile twoje dziecko ma zębów, aż zaczęłam liczyć mojego no i stanęło na tym że też ma 16, albo i 17 jak coś przez 2 dni doszło przez te trójki i marudzenie małego jak wychodziły to żylam po innej stronie 
Mój tz oczywiście na urlopie, ale zaległości w fuchach robi. Poszliśmy dzisiaj do hurtowni zabawek z dokładnym planem co chcemy kupić, mój tz gorzej niż dziecko,małym pod ryjki wszystko podsuwał, i wyszłam z pełnym koszykiem i ogromnym rachunkiem. Niech teraz na fuchach dorabia bo musze Erykowi książki kupić
|
|