Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie potrafię schudnąć POMOCY ! ! !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 14:04   #25
Joskelyn
Zadomowienie

Dot.: Nie potrafię schudnąć POMOCY ! ! !

Cytat:
Napisane przez Adriana74 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panie Z tego co czytam to ja jestem beznadziejnym przypadkiem. Mam 177cm i ważę 95kg (schudłam już 2 kg ) Mam chorą tarczycę wole Hashimoto i za Chiny ludowe nie mogę schudnąć chociaż do 85kg Piję teraz więcej jem jeszcze mniej niż jadłam i schudłam 2kg ale to co jem to taczej podchodzi pod głodówkę a bardziej kojarzy mi się z zaburzeniem łaknienia... Wszystko przyprawia mnie o mdłości Nie, w ciąży nie jestem - nie ten wiek..... w sumie jem chleb z serem robiony w mikro +ketchup i musztarda na śniadanie i na kolację..... w ciągu dnia z 5 batoników Fitness 91kcal każdy - piję kawę i colę i czasami wodę (ok 2,5l dziennie) jak nie ma coli to piję mniej ok 1,5 l - wiem ,że to mało ale ja nie mam nawyku picia i nawet mi się nie chce Ile to kcal bo nie wiem jak to policzyć? Kawa jest w baaaardzo dużym kuble z mlekiem.(ok o,5 l)
Kochana! Ta dieta to tragedia... Ser i chleb???Cola? Batoniki fitness??? Ser to mnostwo kalorii, cola to MNOSTWO kalorii i swinstwo, batoniki fitness to slodzona spalona skrobia i tyle :/ a gdzie warzywa? gdzie owoce? gdzie pełne zboze? nie dziwie sie, ze nie chudniesz...no i zero wartosci odzywczych... zrujunesz sobie takim zywieniem zdrowie, a wcale nie schudniesz

Napisz ile tego chlena i sera to Ci przelicze kalorie i pewnie wypada to tyle, ze nie ma opcji zeby schudnac :/

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!

Edytowane przez Joskelyn
Czas edycji: 2011-08-23 o 14:07
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując