Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 15:07   #858
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
u mnie są, tatuś mi kupił za 3,50, do tego 6 dużych brzoskwiń i 4 cytryny, z czego 2 dla niego i wyszło mniej niż 10 zł właściwie martwię się o niego, taki tu jest samotny, mama go często oskarża że mało z nią spędza czasu ale w rezultacie tylko się z nim kłóci i mówi mu w złości że go nie kocha. Powinnam chociaż ja spędzać z nim więcej czasu a zostawiam go samego w pokoiku gdzie ogląda onet i stare filmy twierdząc że tak lubi :/

trudno w nią utrafić, ja musiałam raz przesunąć meble, kliknąć w nią i "mop"

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Gwizdak pewnie teraz nas wszystkie cytuje

odebrałam tę maskarę, bardzo delikatny daje efekt ale wydaje mi się że Clinique tak po prostu ma pojemność to 4g i bierze się samemu z takiego podajnika tak jak w McDonaldzie ze słomkami - zabiera się maskarę to wyskakuje nowa
Może weź tatę na spacer?
Kurde, a u nas lipa... jedyny fajny warzywniak zamknęli kilka tygodni temu

Jaki szok przeżyłam dzwoni do mnie mama i mówi, że przyszły pocztą do mnie jakieś pieniądze duże. Pytam, czy ok. 400 zł, bo to zwrot za sukienki z Bon Prix i dla niej, a ona, że nie, że przyszło ok. 1900 zł masakra! Napaliłam się i rozkminiam, co to... I wtedy się zorientowałam, że sprzedałam młot firmowy na siebie i przyszła kasa z pobrania DHL ale się cieszyłam przez chwilę

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora