2011-08-23, 14:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
Napisane przez tusia872
nie wiem czy duzo 0.97 g/l normy nie ma podanej własnie...wiec nie wiem czy sie mieszcze czy nie 
w piatek wizyta wiec zobaczymy co mi powie
dziekuje za odpowiedz 
|
no troszke za dużo, ale pewnie to tylko jednorazowy wyskok 
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
Szukam projektu domu i nic ale to nic mi się nie podoba
Jak z wyglądu ok, to układ okropny.
Jedynie TEN całkiem całkiem
I u mnie dziś ogólnie humor do doopy. A powinnam się cieszyć 
Dzwonili z jubilera, że są moje rocznicowe kolczyki - dziś odbieramy 
Na 18.30 wizyta, oby mała urosła 
|
oczywiście są mała na pewno podrosła ładnie
domek fajny, ale ci powiem jako doświadczony inwestor - zwróćcie uwagę na to, ze te pokoje u góry wyjdą maluskie bo bedziecie mieć po dwie skośne ściany, a tam powierzchnie nieduże (widziałąm chyba 9, 11 m2). Poza tym fajny, podoba mi się 
Ale czad bedzie juz dzis Natalka na świecie ale się cieszę i znowu łezki mi lecą 
Cytat:
Napisane przez kaileight
 melduję się po wizycie. Dziecko duże, 3 kg, serducho mocno bije, morfologia i inne badania laboratoryjne wzorcowe, paciorkowca brak  , będzie cc ale dopiero wtedy kiedy samoistnie zacznie się akcja porodowa- myślałam że dostanę skierowanie ale nie ma ponoć czegoś takiego. mam zapisać sie do szpitala na ktg i teraz szpital będzie nade mną sprawował opiekę.
Położna trochę na mnie nakrzyczałą że dużo przytyłam, ale moim zdaniem to są obrzęki, a nie tłuszcz  Po za tym ważyłam się u niej w pełnym ubraniu i butach, a waga pokazała 9 kg na plusie od początku ciąży a jestem w 38 tyg  Do tego mam taką opuchliznę że nawet klapki mi na nogi nie wchodzą.
|
głupia baba...olej ją z góry na dół
poza tym za wizytę
|
|
|