Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 14:18   #21
madzialena-lublin
Rozeznanie

Dot.: Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 20

Jedząc obiad nadrabiałam końcówkę tamtego wątku i w pewnym momencie czułam sie jakbym jakąś powieść czytała. Acelinka tak nam napięcie budowała, ze szok . A tymi pierogami to mnie na kolana powaliła

Acelinka- cieszę się że już sie zaczęło mam nadzieję że wszystko pójdzie szybko i gładko

rabarbar83
Oklaski dla męża za poprawę W końcu lepiej późno niż wcale

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Jednak nie poszłam, bo jak wysłałam posta, to mąż akurat stamtąd wrócił i powiedział, że odradza.
Za to zrobiłam sobie inne kuku - poprasowałam Zgrzałam się niemożliwie, a teraz odpoczywam...
Szalona... W taką pogodę jeszcze sie żelazkiem parować

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawiam co bedzie jak np....podczas kapieli odejda mi wody ...to chyba nawet nie zauwaze
Pisałam to juz jak Stokrotka miała "wypadek":
U nas w SR położna mówiła, że właśnie są różne sytuacje w których mogą odejść wody a my tego nie zauważymy (np w WC, podczas snu i wszystko w materac pójdzie). Tylko że wody cały czas są produkowane wiec będą się sączyć. A mokrych gatek to juz chyba nie da się nie zauważyć