2011-08-23, 15:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 20
melduje się i ja 
wróciliśmy do domu.... właśnie robimy ogórkową..a jak zaczęłam czytać...to w międzyczasie już nowy watek powstał...ale do najważniejszego doczytałam  
Cytat:
Napisane przez acelinka
stokrotka ... nie śpimy - rodzimy!
normalnie nie jestem pewna ale wydaje mi się ze mi wody ciekną ....  włożyłam podpaske zobacze tak za pół godziny jak będzie mokra to chyba będe dzownić do ginka czy szybciej przyjechać
z wrażenia zaczęłam patrzec na zegarek co ile mam te skurcze albo bóle, bo w sumie to że nie są mega mocne to nic nie znaczy chyba 
|
Kochana....widzę ,że Twoja niuńka jednak nie śpi moja śpi..i się nie rodzi..
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
Hej, hej dziś WTOREK
widzę, że wszytsko na dobrej drodze na kolejne maleństwa
Stokrotkę czyści, Acelinka śmiga z wodami, tylko natka i Małgoś coś protestują
|
Acelinka ratuje honor wtorku 
Cytat:
Napisane przez anetika
Bo my po cichu myślałyśmy, że Ty się nam dziś rozpakujesz 
|
ja też tak myślalam... i mam nadzieję nadal...
Cytat:
Napisane przez indygo79
ohohohoho, chyba cósik z tego będzie  bo ta biegunka... 
|

Cytat:
Napisane przez mooonik
Ohooooo, ja tu sobie spokojnie nadrabiam, czytam, nie widzę nic czerwonego więc się nie spieszę, a tu na koniec takie newsy
ja tak samo zaczęłam czytać
Stokrotka jak tam u Ciebie? Bo też widzę potencjalną kandydatkę do pary dla Frania 
|
u mnie boli,kłuje itd.. ale akcji brak..
Cytat:
Napisane przez aa2
Stokrotka twoje dolegliwoasci chyba trzeba tez monitorowac bo to chyba sie zbliza wielkim krokiem 
|

ja już trace nadzieję,łapię deprechę... i wogóle 
ACELINKO KOCHANA!!!! DUŻO SIŁ,SZYBKIEGO PORODU...DZIELNA KOBITKA Z CIEBIE. CZEKAMY NA ZDJĘCIA !!
Chyba mi zjadło posty..
któraś pisała...że Sara w konia mamę robi...cóż sama chciałam..tydzień dziecku wkręcałam do głowy z tatą,że ma poczekać.. to teraz stwierdziła chyba,że Ona Nas trochę wstrzyma... wrednawa po mamie..uparta po tacie...  
Małgoś ,Lulla...śliczne brzuchole 
a tak wogóle... to mała się nic od rana nie rusza... nie wiem czemu
Edytowane przez stokrotka_
Czas edycji: 2011-08-23 o 15:30
|
|
|