Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 14:32   #4912
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
j

jestem, podczytuję.Wczoraj przeciez pisałam
od rana dziecko usypiam, 5 minut pośpi-budzi się i tak od 8 rano..
no skonam. Na raty jem śniadanie...teraz na rekach mi spi, boję się odłożyć do łóżeczka.Co z nia jest

ja po rodzaju płaczu poznaje jak głodna. Najpierw delikatna syrena, jak szybko nie przylecę z butlą to ryk na całego aż purpurowa, i smoka moge sobie w doopę wsadzić.
ups, przegapiłam że byłaś wczoraj

a może Sara przechodzi skok? moja też coś mniej śpi, jak zaśnie to budzi się co chwilę, w nocy budzi się co 2 godziny głodna, więc podobnie jak u Ciebie.
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Zdązyłam wysprzątać salon, umyć okna w salonie i kuchni, wysprzątać szafki w kuchni i Lili sie obudzila - spała w huśtawce,,, jedyne miejsce gdzie spi, jak jej się tyłek rusza na boki teraz znowu wisiala godzinę na cycu, przełożyłam do wózka i już się kręci
to udało Ci się kawał roboty odwalić

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
sms od Da Karo

nic dalej nie rusza cewnik nie pomógł OCT też nie bardzo pomaga boi sie że będzie miała cc
cc nie jest takie straszne - ważne żeby dzidziuś zdrowy był przyszedł na świat

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
dziewczyny, ona byla glodna... od rana bez przerwy na cycu... i placz.. poddalam sie i zrobilam butle...i zjadla, choc nienawidzi butli.. zjadla 60 ml a do tej pory szczytem bylo 3o... i placz ustal.. ale widze, ze nadal jest glodna, wiec ide dorobic..
ja nie wiem o co chodzi, mleko si ze mnie wylewa 'litrami' a ona jest glodna karmilam ja butla i wyc mi sie chcialo, ze na to nie wpadlam kilka dni temu...
a próbowałaś jej dać coś do picia? wodę albo herbatkę?

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

25,50 zł. W aptekach Dbam o Zdrowie. A to jest bez recepty.
http://www.doz .pl/apteka/p51666-Delicol_krople_dla_niemow lat_15_ml

ja znalazłam w DOZie za 39zł..
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Teraz Mały zasnął w wózku na balkonie, a ja lecę uprzątnąć łazienkę. Na spacer się wybierzemy za jakieś dwie godzinki bo na razie ukrop kosmiczny.
oj u nas też ukrop - rano ok 9 udało nam się zaliczyć spacerek zanim jeszcze gorąco się zrobiło - teraz kisimy się w domku.

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-08-23 o 14:54
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora