2011-08-23, 14:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Cytat:
Napisane przez patik87
j
jestem, podczytuję.Wczoraj przeciez pisałam
od rana dziecko usypiam, 5 minut pośpi-budzi się i tak od 8 rano..
no skonam. Na raty jem śniadanie...teraz na rekach mi spi, boję się odłożyć do łóżeczka.Co z nia jest
ja po rodzaju płaczu poznaje jak głodna. Najpierw delikatna syrena, jak szybko nie przylecę z butlą to ryk na całego aż purpurowa, i smoka moge sobie w doopę wsadzić.
|
ups, przegapiłam że byłaś wczoraj 
a może Sara przechodzi skok? moja też coś mniej śpi, jak zaśnie to budzi się co chwilę, w nocy budzi się co 2 godziny głodna, więc podobnie jak u Ciebie.
Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Zdązyłam wysprzątać salon, umyć okna w salonie i kuchni, wysprzątać szafki w kuchni i Lili sie obudzila - spała w huśtawce,,, jedyne miejsce gdzie spi, jak jej się tyłek rusza na boki  teraz znowu wisiala godzinę na cycu, przełożyłam do wózka i już się kręci 
|
to udało Ci się kawał roboty odwalić 
Cytat:
Napisane przez agadus
sms od Da Karo
nic dalej nie rusza cewnik nie pomógł OCT też nie bardzo pomaga boi sie że będzie miała cc
|
cc nie jest takie straszne - ważne żeby dzidziuś zdrowy był przyszedł na świat 
Cytat:
Napisane przez CookieMonsters
dziewczyny, ona byla glodna... od rana bez przerwy na cycu... i placz.. poddalam sie i zrobilam butle...i zjadla, choc nienawidzi butli.. zjadla 60 ml a do tej pory szczytem bylo 3o... i placz ustal.. ale widze, ze nadal jest glodna, wiec ide dorobic..
ja nie wiem o co chodzi, mleko si ze mnie wylewa 'litrami' a ona jest glodna  karmilam ja butla i wyc mi sie chcialo, ze na to nie wpadlam kilka dni temu...
|
a próbowałaś jej dać coś do picia? wodę albo herbatkę?
Cytat:
Napisane przez aania_20
25,50 zł. W aptekach Dbam o Zdrowie. A to jest bez recepty.
|
http://www.doz .pl/apteka/p51666-Delicol_krople_dla_niemow lat_15_ml
ja znalazłam w DOZie za 39zł.. 
Cytat:
Napisane przez jacieeeee
Teraz Mały zasnął w wózku na balkonie, a ja lecę uprzątnąć łazienkę. Na spacer się wybierzemy za jakieś dwie godzinki bo na razie ukrop kosmiczny.
|
oj u nas też ukrop - rano ok 9 udało nam się zaliczyć spacerek zanim jeszcze gorąco się zrobiło - teraz kisimy się w domku.
Czas edycji: 2011-08-23 o 14:54
|
|
|