Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 14:32   #530
Black Cashmere
Zadomowienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Hej dziewczynki!

Ja jestem zapracowana bardzo, teraz dzwonię po klientach i mam chwilę, by zajrzec na wizaż i do Was

Ogólnie mam jakis podły nastrój, już w niedzielę byłam płaczliwa i nie do zniesienia, jeszcze wczoraj się rodzice na mnie o nie wiem co wyżywali, standard w sumie -.-

Ja mam tak samo beznadziejne okresy, ledwo żyję, wymioty, ból wszystkiego, biegunka, osłabienia, ogólnie płakac mi się chcę jak wiem, że to już blisko...Przeziębiłam znów pęcherz, masakra, bo spałam przy otwartym oknie, jak nie jedno to drugie Wybieram się w piątek po tabletki anty, bo przy nich było super

Sobota i niedziela minęła leniwie, z Tż'em Bardzo fajnie było, pod koniec miałam humory i to było straszne ;\ ale Tż wspierał i był cierpliwy.

Też mi się marzą jazzówki, nawet wypatrzyłam jedne, całe skórzane za 85 zł kolor muszę wybrac jeszcze :P Torebka też by mi się przydała, bo ostatnia się rozleciała, ale nic mi się nie podoba

Niezmienna
, jak coś to pochwal się zakupami na wesele Jak tam włosy?

Kachaaa, udanego spotkania!

Maryjamie
, chyba będziemy robic buciki dla małych dzieciaczków co chodzic zaczynają, góra dla dwulatków, jakby były ładne to Ci prześle fotki

Buziaki!

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora