Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
Napisane przez Inspire
Ja ostatnio miałam w kalendarzu przepis na ptasie mleczko z krążkami pomarańczy, ale oczywiście mamusia musiała mi gdzieś zawieruszyć go 
Też lubie makarony z różnymi dodatkami 
najczęstsze sosy do makaronu u mnie w domu to bolognese oczywiście, sos z papryką, tuńczykiem i cebulą, a ostatnio jadłam kombinację kurczak+pieczarki doprawione koncentratem pomidorowym. Pychotka! 
|
Nie lubie ptasiego mleczka..Na makarony to ja mam mnóstwo przepisów,m.in.sos z boczkiem,jajkiem i koncentratem pomid.,z serków topionych,kurczak pieczarki papryka smietana i wiele inyych i wszystkie sa moimi ulubionymi 
Cytat:
Napisane przez Inspire
Gotować lubię, ale nie umiem jeszcze zbyt dobrze...
|
ah,nauczysz sie jeszcze,ja pamietam jak sie uczyłam gotować i czasami jak cos mie nie wychodziło,np pierogi myslalam ze wyjde z siebie ale z czasem było coraz lepiej.. 
Cytat:
Napisane przez Inspire
Oby  jeśli ta "przyjaciółka" Twojego kolegi sie zdematerializuje, to będzie dobrze  a to, czy będziesz się denerwować, czy nie, zależy od obojga.
|
Mam nadzieje,że na nowo naucze sie spokoju,On jest bardzo spokojnym czlowiekiem wiec moze i mi sie uda 
Cytat:
Napisane przez Inspire
Dzisiaj mama pytała mnie, co będę robić, gdy spotkam sie z byłym...
Nie bardzo wiedziałam, co odpowiedzieć, bo jeszcze nie mam pojęcia, w każdym bądź razie mozliwe są takie opcje:
- unikanie jak tylko się da,
- traktowanie go, jakby był powietrzem,
- rozmowa typu cześć cześć i nic więcej.
Jeżeli myśli, że ja będę z nim wielce dysputować, to niech zacznie szukać innego towarzysza/innej towarzyszki.
|
Mysle,że najlepszym wyjsciem jest wlasnie unikanie go,a gdybys sie z nim spotkala to potraktowanie go jak powietrza,napewno go zaboli 
Cytat:
Napisane przez Inspire
Oj tam, skusisz się jak zobaczysz, że jemy i jakoś żyjemy po tym 
|
Wierze,że po tym można żyć,u mnie w domu uwielbiają sushi,a jak jakoś nigdy nie skusiłam się,żeby choć spróbować..
Ja to nawet zwykłej chińskiej zupki nie spróbowałam a uważam,że jest niedobra.. 
Cytat:
Napisane przez Inspire
Hmmm, intrygujące jest to drugie zdanie, bo co do pierwszego to wiedziałam, że mi się uda, jestem tego wprost pewna 
|
wiec czekamy do przyszlego tygodnia i zobaczymy co bedzie 
Cytat:
Napisane przez Inspire
Z tego co zerknęłam na mapkę w wiki to nie jest całkiem daleko od świętokrzyskiego, tak wiec jakby coś to Kielce welcome to!
|
A to bardzo blisko,województwo obok i z tego co pamietam jak kiedyś jechałam do Kielc to chyba jest coś około 130 km.
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------
Cytat:
Napisane przez Inspire
Cóż, na początku spróbuj odbyć ze swoim facetem naprawdę długą i wyczerpującą rozmowę o swoich nerwach. Jeżeli to nie pomoże, to może trzeba bedzie skorzystać z pomocy osób trzecich.
|
Również uważam,że na początek najważniejsza bedzie rozmowa z Tż,jeśli to wszystko zrozumie to Ci pomoże..
|