2011-08-23, 15:12
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 20
ja tu sobie drzemke ucinam, a wy new watek zakładacie.
pogońcie mnie z psem na dwór bo mi sie nie chcew, a pies sam sięnie dopomina taki to wywrotowiec
Cytat:
Napisane przez cotynato
No ja z wami nie wytrzymam. Ja tu cała podjarana a jedna je sobie na luzie pierogi, druga sobie czeka na męża z wodospadem w kroku. Ludzie 
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------
nie, stwierdziłam, że nie będę taka.
Po prostu ze sobą nie gadamy, tzn sobie odwarkujemy ( nie wiem dlaczego on mi- w końcu to on nie dotrzymał danego słowa i zawiódł, ale niech już ma tę frajdę   )
|
nie wiesz, ze to cech prawdziwego tż-ta? jak coś przeskrobał to trza się na zone obrazić? standard
Cytat:
Napisane przez agnyska81
A widzicie, Ellabailasolla gdzieś na ostatniej stronie starego wątku przemknęła  Ale reszta rzeczywiście chyba poszła sobie na dobre.
Kosmetykę zrobię wieczorem, teraz idę leżakować, bo w międzyczasie jeszcze połknęłam obiad  A wieczór i noc znów dziś samotna, to będę mieć czasu a czasuuuu.
Ponawiam pytanie (Cotka pewnie się zna): czy jak usunę zdjęcia, to mi tego szlag nie trafi? W sensie, czy mi się posty nie połączą 
|
a ponoć nie wolno zdj z postów usuwać swoich? na lipcówkach chyba któraś za to ostrzeżenie miała....
|
|