Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 18:30   #139
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 20

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Acelinka- dajesz malenka.

Miałam dziś usg. Mały w 31+2 mam 2205gr. Lekarz mnie pocieszył, że jak donosze do 40 tygodnia to mniej niż 4 kilo nie będzie. A poza tym to wszystko ok.

Buziaki dla mamusiek i czekam na wieści od Acelinki.

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
widze ze u Acelinki poród pełną para -juz sie nei moge doczekac relacji hehe
no i ciekawe czy wysle mi smsa jakiegokolwiek

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

a ja mam pytanko czy wasze dzieciaczki tez czasem tak nagle szybko sie ruszały jakby sie wystraszyły czy cos w kazdym razie wyglada to tak ze tak szybko raz po razie mi brzuch podskakuje albo faluje jakby go cos wkurzyło?
Ja tak mam

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Cotka wrazie co mam do ciebie numer, będę cie napastować

luzik , nic nie płynie, jakieś tam ze dwa skurcze miałam i ten wredy ból kości cipnych się nasilił.
mały się rusza cały czas, jestem czujna
Nie jadę nigdzie, bo coś czuje że od tego kaszlu ulewa mi się conie co, coprawda tego nie czuję, mam wkładki teraz to no stress
z reguly ciężko mnie z równowagi wyprowadzić, powiedziałam mężowi, odziwo nie proponował torby do samochodu ale mam się obserwować.

Koleżanka najlepiej patrzy się na mnie, mówi : już jednej przepowiedziałam że wyląduje podczas weekendu na porodówce, a ty się rozpadniesz w tym tygodniu haha

ale chociaż humor mi poprawiła wogóle tryskam dobrym humorem, zamiast ubolewać nad tymi wszystkimi bólami, jakaś dziwna jestem

A acelinka to jeszcze dziś powita Natalkę na 100% ehhh , także dziewczeta zwarte i gotowe oczekujcie na informacje

ps. książke czytałam, nie lubię lepić pierogów :P a mąż dalej nie chce mi łóżeczka przytargać, menda jedna
Czyli na wtorek jednak się nie piszesz?

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kurde najgorsze zawsze jest to ze jak ktos urodzi to potem my chcemy wszystko wiedziec a kurcze to nowa sytuacja itd i nie zawsze sie ma głowe do opisywania czy czegokolwiek hehe i wszyscy musza byc cierpliwi

a w ogóle to patrzcie jak fajnei można powiedziec ze mamy pierwsza forumowa pare
Ooo nie Natalka jest przeznaczona mojemu Szymkowi Ustalone z Acelinką

A tak wogóle to opadł mi brzuch podobno (z lewej brzuch z 20.08, z prawej z dzisiaj)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 39 tydzień.jpg (78,1 KB, 118 załadowań)

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora