Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cienie Gosh,Kryolan,kulki APC rozświetlające 0
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-14, 18:21   #8
MORENKA
Przyczajenie

Przekupka: 9 pkt / 85% pozyt.
Dot.: Cienie Gosh,Kryolan,kulki APC rozświetlające 0

[quote=neonka28;2848803]Zapraszam do wymianki. Oferuje

Dokładka cień KRYOLAN róż opallizujący na złoto, satynowy.NOWY!!

Cień KRYOLAN w odcieniu cieply iskrzący beż, może być używany jako puder rozświetlający-nowy raz użyty w celach testowych.
Koleżanka kupiła mi kilka kolorów na targach. Jednakże zapomniała że mam tyle odcieni beżów i brązów że w życiu tego nie zużyje.Cień iskrzy drobinkami w wielu kolorach,nie jest to tandetny brokat tylko malutkie iskierki.

Cień Gosh JUICE skórka mandarynki tak określiłabym ten odcień.Kolor wzbogacony iskrzącymi drobinkami w odcieniu złota. Piękny dla dziewczyn o ciemnych oczach.Ekstra imprezowy efekt. Pozostało 3/4 opakowania.

Cień Gosh Wonderland jasny fiołek, lawenda z drobinkami iskierek.MEGA połysk.Pozostało prawie całe opakowanie.

Puder rozświetlający w kulkach APC nr 0 kultowy piękne rozświetlenie okolic skroniowych, dekoltu. Używany 6 razy.

Wszystko masz suuuper
Najbardziej zależy mi na cieniach kryolan i wonderland.
Mam fajna górnopłkową bazę pd podkład( ale np moja bratowa ma jasna karnację i uzywa ja zamiast pdkładu baza ma mikrodrobiny i piękne rozświetla skórę) zapraszam do siebie

Moje kosmetyki aktualne

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...94#post2892694

MORENKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując