2011-08-23, 21:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LIII- Kamuszka&Śmierdziel&Katri na zawstydzili koniec św
Jusia 
no tez tak myslalam, ze cos te meile nie na dysku, ale gdzie one sa w sumie 
a tak myje raz w tygodniu, choc zdarza mi sie tak do polowy nieraz umyc kolo czwartku, ale widze, ze to coraz rzadziej, no i grzywke myje codzien, ale to tez, zeby stala odpowiednio , teraz mam szampon z logony z milorzebem i nawet mi wytrzymaly wlosy do poniedzialku jak byl wolny ten 15 
no szampony coraz lepsze, ale woda coraz gorsza i to tez pewnie zalezy, choc u mnie jest ok, bo zauwazylam, ze jak w pracy cos dluzej w wodzie , to zaraz mam dloie takie, ze wolaja o krem, a w domu w ogole nie mam takiego uczucia, czyli pewnie woda nie taka twarda i mi dba tez o skore glowy , bo nawet ostatnio duzo myje buzie woda, jakimis tam specyfikami co wymagaja zmycia woda i nie mam ucczucia sciagniecia, a kiedys nie moglam, zaraz jakies uczulenie
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------
prawie uprzatnelam w sekretarzyku 
a dzis mialam kurczaka w sosie orzeszkowym, smakowy
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...- 07.08.1995 (14.12.1996)
Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
|
|
|