Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 21:28   #981
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Witam,
mi pepek nie wyszedl, nie mam takze tej kreski ciemnej. Mysle, ze jest szansa, ze juz tak zostanie jak jest
Ja bylam dzis zalatwic europejska karte zdrowotna na nasz wyjazd. Sporo kalojka, ale byly numerki i sobie siedzialam na na lawce w cieniu, wiec calkiem przyjemnie.

Jutro ide za darmo na masaz, bo na moim basenie jest promocja, jesli sie jest w miesiac 11 raz to dostaje sie masaz ja w 3 tygodnie wyrobilam.
W ogole mam wrazenie ze w wodzie to mi brzuch sie zmniejsza, tak jakby sie wchłaniał

W sobote jedziemy na urlop i na razie zajmuje sie planem wycieczki glownie. bedziemy w 2 miejscowosciach na wegrzech, na istrii i wracajac nocujemy w czechach. maksymalna dlugosc jazdy w 1 dzien to 8 h i to wliczajac 1 h na postoje. Mysle, ze bedzie ok to bedzie moj 28/ 29 t.c.
TZ sie denerwuje za to i caly czas mowi, ze jak on dal sie namowic, ze to niebezpieczne itd... mam nadzieje, ze mu przejdzie.
Tylko dlatego, ze mi wszytsko z rak leci.

Fajnie, ze piszecie o waszych podrozach, to uspokajajace.

Mamy juz nowa lodowke, jest wielka w porowaniu do starej,. W ogole musielismy zamowic inna, 3 z kolei bo 2 poprzednich okazywalo sie, ze nie maja. Uwazajacie jak bedziecie cos na necie zamawiac i np. bedziecie chcialy szybko, bo to ze w sklepach internetowych jest wystawione to nawet nie znaczy, ze to jeszcze produkuja

Ja dzis robilam na obiad zapiekanki z ciasta francuskiego z cukinia i z serem i pieczarkami. mniam

W ogole wczoraj po raz pierwsze obudzilo mnie w nocy kopanie, do tej pory budzilo mnie siku
I dzidzia zaczela mi odpukiwac, z tego co pamietam to niektorym z was tez tak zaczela w 27 tc.

Moja glukoza wyszla ok 114 po obciazeniu, hemoglobine mam 11.8, minimalnie wiecej niz 7 tygodni temu, biore magnez codzien, pewnie jakbym nie brala to by polecialo w dol.

basiula, a Ty nie mialas sie oszczedzac? jak tz malowal nasz pokoj to ja wyjechalam do rodzicow na weekend, zeby tego jednak nie wdychac.

kasik wasz taras jest prawie 2 razy wiekszy niz nasze 3 pokojowe mieszkanie to macie miejsce na wiele dzieci

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

jeszcze sie pochwale, ze dostalam probki z johnsona, zastanawiam sie czy im samemu nie zuzyc

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Myszeczko ja mam tylko 4 kg na plusie(z czego 1 kg za ostatni tydzien, bo staralam sie mocno najadac) i tez sie budze w nocy przy przewracaniu z boku na bok

Fajnie masz z tym masażem .
Co do KG to niestety ale mam tendencje do tycia buuu ale po urodzeniu zrzuce wszystko MUSZE i to do Maja bo idziemy na komunię do siostrzeńca

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora