Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-24, 10:02   #3102
AgaMili
BAN stały

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Czesc.
Chwale meza - rano jak wrocil z pracy to przyniosl bukiet kwiatow i powiedzial ze to dla mnie i milenka bo wczoraj mu mowila ze chcialaby dostac rozowe kwiatki i pojechal rano kupic

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja idę na połówkowe 1.09 i będę wtedy w 21 tc

A szalej i jedz dowoli! Widocznie dzidzia tego potrzebowała
Ja ide na polowkowe 15.09 i bedzie do dokladnie 22 tygodnie
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Brawo dla męża[COLOR="Silver"]
A wczoraj jak go zapytalam czy pamieta o mojej bluzce to powiedzial ze oczywiscie kupimy w piatek
Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
ja wczoraj miałam wizytę i wszystko ok pobiegłam spanikowana że mam zapalenie pęcherza bo całą noc i do południa co 15 min biegałam siku, a tu lekarz mnie wyśmiał że mój pierworodny sobie trampolinę zrobił z pęcherza, klęczał na nim i podskakiwał, taką miał zabawę że pielęgniarka nie mogła go złapać żeby serduszko czy bije zbadać nazwali go łobuzem
ja USG mam w 20 tygodniu czyli za dwa tygodnie
jedyną mało przyjemną rzeczą że przez moje silne dolegliwości wątrobowe mam ostrą dietę wątrobową, mam nadzieje że to zmniejszy bóle i ucisk wątroby, bo mi macica idąc go góry zawinęła wątrobę.
Co do łożyska to faktycznie ważna wiedza czy jest na przedniej czy tylnej ścianie, ja mam na tylnej i już czuję ruchy to po co żeby się nie martwić jakby co
też powoli ogrania nie szał zakupowy, staram się powstrzymywać ale ciężko
pędzę do roboty, trzymajcie się ciepło!!

PS. mam problem z emocjami, od niedzieli chodzę maksymalnie zła, tak bez powodu i płaczliwie mega, jeszcze tak nie miałam, Strasznie mnie to wkurza a mój TŻ jest biedny Macie tak też? czy to minie??
Gratulacje udanej wizyty a co emocji to ja dzis placze od rana bo przeczytalam o masakrze ktora sie wydarzyla tydzien temu w Anglii . Maz i ojciec zamordowal nozem zone , 2 dzieci (1,5 roku i 6 lat), tescia, kolezanke zony i jej corke bo zona miala romans. Co za palant i sku... Zabilabym golymi rekami
Tu jest link:
http://londynek.net/wiadomosci/Jak+d...dnews_id=11207
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio gadałam do Dzidka, żeby zaczął mnie kopać, żebym wiedziała, że tam jest i że jest zdrowiutki Nie kopnął łobuziak, bo to w sumie jeszcze za wcześnie - dzisiaj zaczynamy 16 tydzień
Gratulacje 16. tygodnia
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Byłam w lumpku... kupiłam za 15 zł chyba z 10 ciuszków dla dzidzi m.in. śpiworek (niebieski, ale co tam), portki, kilka śpiochów z długim (mniejsze) i krótkim (większe), bluzę

Sobie tylko spodnie ciążowe... za duże niestety, ale na zimę pewnie będą akurat

Burzy się u mnie
Gratulacje udanych zakupow my idziemy w piatek na pierwsze
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Znieczulenie można podawać w ciąży?
Mozna, ja mialam w poprzeniej ciazy wyrywany zab w 5. miesiacu i lekarz mnie uspokajal ze moge miec znieczulenie.

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-08-24 o 10:05
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora