Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nauczycielki:)
Wątek: nauczycielki:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-24, 13:18   #872
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona
Dot.: nauczycielki:)

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość

Super szkoła czy przedszkole?

A mam pytanie takie, na rozmowie pytają jakoś Was o wiedzę, sprawdzają ją, pytają o to jakie przedmioty były na studiach? Czy zakładają, że skoro się skończyło studia kierunkowe to ta wiedza jest? Nigdy nie byłam na rozmowie o pracę w szkole, stąd moje pytanie.[COLOR="Silver"]
Szkoła podstawowa
Mnie na rozmowie merytorycznie nic nie pytali. To była bardziej taka luźna pogadanka. Skoro skończyłam studia i odbyłam praktyki, to ufają, że mam wiedzę Wszystko i tak wyjdzie w praniu No, ale każda rozmowa jest inna- to zalezy na jakiego Dyrektora trafisz.

Cytat:
Napisane przez mart89 Pokaż wiadomość
te podręczniki sama sobie kupujesz? czy jakos to poźniej jest regulowane ze szkołą?? I bedziesz pracować jako nauczyciel czego?

czyli 1600 wg Ciebie to duzo? ja nie wiem czy sie za to utrzymam zdana sama na siebie wynajmując i oplacając szkole itd a dla nich to dużo :O
Podręczniki dostaję od wydawnictwa w zamian za wypełnienie deklaracji, że będę z nich uczyć przez ten rok szkolny. Większość wydawnictw zapewnia nauczycielom pomoce naukowe. Uczę języka polskiego.
1600 zł według mnie to dużo we Wrocławiu. Jeśli chodzi o prywatne placówki, to niestety najwięcej szkody robią studenci- mają mniejsze wymogi, więc trochę oni kształtują rynek.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując