Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 14:00   #2008
farfalla
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Buenos Dias w tę jakże brzydką pogodę
Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Tak, kliknełam
a tak się zapierała że nie kupuje

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Kali,ja też mam ostatnio z moim mężem jakieś dziwne dni,a chyba nawet miesiące,przez tą budowę i w ogóle... prawie z nim nie rozmawiam,oddaliliśmy się od siebie bardzo...
2 września obchodzimy 5 rocznicę ślubu
Na pewno się poprawi między wami tylko musicie sie postarać znów zbiżyć do siebie a rocznica jest ku temu świetną okazją
Cytat:
Kali nie moge się juz doczekać naszych torebeczek A Kali mogę się zapytać, tak z ciekawości jaka Ty zamówiłaś? chociaż jaki kolor?
Wiesz co, pofarbowałam wczoraj włosy tą farba, przekonała mnie Maggie( dziękuję Ci kochana za relację) wzięłam jasny beżowy blond, wyszły bardzo ładnie, włosy są błyszczące, ja miałam balejaż więc nie jest to jednolity kolor, ale ja jestem bardzo zadowolona, jedynie co mnie wystraszyło to to że po nałożeniu skóra zaczęła mnie potwornie piec, miałam zamiar zaraz zmyć, ale po kilku minutach przestało

Chciałam uroczyście oświadczyć, że jak dostanę zamówienie od Kali i te zamówione teraz to liczba moich torebek wyniesie 95, w przyszłym tyg muszę zrobić porzadki i wystawić na all około 10 torebek, bo to juz przechodzi ludzkie pojęcie

ile ? .... o matko .... gdzie ty to wszystko trzymasz .. a ile z tych 95 to etytki ?

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że nowa kolekcja ruszyła. Na szczęście nic mnie nie zauroczyło

Dopiero 11 godzina, a ja już nieprzytomna jestem Krótko spałam, musiałam wstać wcześniej, żeby iść na jazdy, jutro egzamin i chyba się załamię I do tego skwar na dworze...

Ale za to wczoraj byłam na "Oszukać przeznaczenie 5" w 3D, sama, bo niestety nikt nie chciał ze mną iść Trochę przewidywalny, i wiadomo, że gorszy od poprzednich części, ale nie żałuję, że poszłam Efekty w 3D kiedy się lała krew, wbijały ostrza, megaaaa, takie realistyczne
mnie na szczęście póki co też nic nie zauroczyło

wiesz co .... i mnie do kina nie wzięłaś jak nie miałaś z kim iść ? no ja nie wiem .. jak tak mogłaś
niektóre filmy chyba tylko te efekty 3d ratują bez nich lepiej na komputrze obejrzeć
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dopiero teraz zauważyłam nowości Także wracam na etorebkowy wątek. Może się skuszę na jakieś modele (szczególnie 3 mnie kuszą), a tym razem nie mam nic rabatu, bo zaczęli zabierać za zwracane torebki
przepraszam ale rozbroiłaś mnie tym zdaniem
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
co to za zwyczaj tajniakowania się z tym co się zamawia . nie rozumiem tego
Danula zaczęła i teraz wszystkie będą się tajniakować
Cytat:
Łudzę się że jeszcze nie, ale nawet jesli, to tu i tak nie ma szans na wyleczenie, wprost przeciwnie, wszystkie te linkowklejaczki tylko pogarszają stan.
Iza, a Ty widziałaś ze organizowany jest zlot w październiku? wszystko wskazuje na to że we wrocławiu, zjawisz się?
eeeejjjj ja też nie wiem o zlocie ? a może też bym wpadła bo październik to by mi już nawet pasował no chyba że mię nie chcecie na nim
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-08-24 o 14:02
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując