Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-24, 14:05   #2013
charal
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

[QUOTE=farfalla;28956041]Buenos Dias w tę jakże brzydką pogodę

a tak się zapierała że nie kupuje

[QUOTE=iza251;28949469]Kali,ja też mam ostatnio z moim mężem jakieś dziwne dni,a chyba nawet miesiące,przez tą budowę i w ogóle... prawie z nim nie rozmawiam,oddaliliśmy się od siebie bardzo...
2 września obchodzimy 5 rocznicę ślubu

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Kali nie moge się juz doczekać naszych torebeczek A Kali mogę się zapytać, tak z ciekawości jaka Ty zamówiłaś? chociaż jaki kolor?
Wiesz co, pofarbowałam wczoraj włosy tą farba, przekonała mnie Maggie( dziękuję Ci kochana za relację) wzięłam jasny beżowy blond, wyszły bardzo ładnie, włosy są błyszczące, ja miałam balejaż więc nie jest to jednolity kolor, ale ja jestem bardzo zadowolona, jedynie co mnie wystraszyło to to że po nałożeniu skóra zaczęła mnie potwornie piec, miałam zamiar zaraz zmyć, ale po kilku minutach przestało

Chciałam uroczyście oświadczyć, że jak dostanę zamówienie od Kali i te zamówione teraz to liczba moich torebek wyniesie 95, w przyszłym tyg muszę zrobić porzadki i wystawić na all około 10 torebek, bo to juz przechodzi ludzkie pojęcie[/QUOTE]
Na pewno się poprawi między wami tylko musicie sie postarać znów zbiżyć do siebie

ile ? .... o matko .... gdzie ty to wszystko trzymasz .. a ile z tych 95 to etytki ?

mnie na szczęście póki co też nic nie zauroczyło

wiesz co .... i mnie do kina nie wzięłaś jak nie miałaś z kim iść ? no ja nie wiem .. jak tak mogłaś
niektóre filmy chyba tylko te efekty 3d ratują bez nich lepiej na komputrze obejrzeć

przepraszam ale rozbroiłaś mnie tym zdaniem

Danula zaczęła i teraz wszystkie będą się tajniakować

eeeejjjj ja też nie wiem o zlocie ? a może też bym wpadła bo październik to by mi już nawet pasował no chyba że mię nie chcecie na nim
No jak to nie wiesz? musisz się zatem cofnąć w wątku, była debata na temat miejsca zlotu, chyba padnie na Wrocław
Owszem, zarzekałam się, ale wiesz, ze mną jak w tym dowcipie- spotyka student studenta- gdzie idziesz? -na wódkę- ok, namówiłeś mnie
Torebki trzymam w szafie, mam taką szafę na torebki i troszkę na buty, aktualnie mój TŻ robi 2 szafki na buty, każda dwumetrowa
Jeśli chodzi o moje torby to musiałabym policzyć, ale w każdym razie około 20 to etorebki, może 25
charal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując