Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-24, 21:08   #151
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Nerola, Babonik - Wasze dzieciaki same usypiają - jak to robicie?
Moja niunia przy cycu zasypia i ją odkładam, ale wieczorami szwędaczka jej się włącza, wtedy Tż ją nosi i jakoś zasypia. Teraz jest lekka, ale potem to nie damy rady...wolałabym zapobiegać takim sytaucjom...
Jeżeli Ja mogę napisać,
to rytuał ( haa teraz kozak jestem) kąpanie,czyszczenie pepuszka, parafinowanie,pampers, ubieranie, danie witaminek, czeszenie, papanie, odbijanie, ewentualnie dalsze papanie i odbijanie.
Przy papaniu puszczam muzyczke z karuzeli, zasypia albo na odbijaniu- siedze tak ja nerolka bo nie mam sily wieczorem chodzic - czasem wstane albo zasnie juz przy piersi. Daje ją do łózeczka jak robi sie tylko taka wiotka, ukladam ja np na boczek i caluje w czolo mowiac dobranoc aniolku i milych snow...jezeli zacznie się wiercic nie raz to biore do ponownego odbicia i jak nadal cos jest nie tak probuje ja inaczej ulozyc, przykrywam kocem i spi w swoim lozku.

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
teliczku kochany, dziękuję, ze pytasz.
Powiem Ci, że juz sama nie wiem. On odzywa się do mnie cały czas, przeprasza, obiecuje...
Wiesz, raczej myślę, ze dam mu drugą szansę...Po przemyśleniu.
Robiłam taki hmm, jak to nazwać bilans zysków i strat.
No i wyszło tak - wiadoma sprawa, ojciec mojego młodego - no cóż, coby nie pisać kocham go. Dwa - ciężko mi samej z dzieckiem ( nie dość, że fizycznie, bo klok swoje waży, to psychicznie, bo momentami nie wytrzymuję, no i finansowo też ). No i może szkrab miałby do mnie pretensje w przyszłości, gdyby dowiedział się, że jednak mógłby mieć pełną rodzinę.
Ale niech wie, że to jest ostania szansa, więcej już nie będzie.

Sama się sobie dziwie, ze jednak taka decyzja. Myślałam, ze nie popuszczę. ale nie da się.
Tylko moja mama patrzy bardzo sceptycznie na tą moja decyzje. Oczywiście jej się nie dziwie, ale trochę zrozumienia by się przydało.
Nie wiem jak będzie miedzy nimi, moja mama mu tego nigdy nie wybaczy - wiem to.
przeogromnie się ciesze !!!
: jupi:
to juz jutro

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Się pochwalę. Oczywiście była kiepsko zawiązana, ale to nasze pierwsze podejście po domu
Sie chwal sie chwal.
Ja tez chce !!

Wiadomośc od Sweet:
Rozwarcie ma na 2,5 cm jeżeli nic do rana się nie będzie działo, to jutro dostanie kroplóweczkę.

spadam spać,
głowa mnie boli.
Niech spadnie deszcz choć troszeczkę

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora