2011-08-24, 22:39
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
No to przeklejam tutaj, bo tam pewnie nikt mojego dola nie zauwazy:
Hej!
Powiedzcie mi dlaczego termin porodu to taka magiczna data? Jeszcze do wczoraj moj humor byl ok, mialam nastawienie, ze przeciez kiedys urodze, a dzisiaj diametralna zmiana nastroju. Dobija mnie upal i plaska kreska na dzisiejszym zapisie ktg. Zaczynam sie pomalu przyzwyczajac do mysli, ze skonczy sie cc...
Na pocieszenie kupilam sobie truskawki, ale marne to pocieszenie...
Ide nadrabiac dalej...
|
kiedyś przecież urodzisz 
wystarczy przecież, że owulacja była parę dni póżniej a termin om o kant d**y można rozbić

zniecierpliwienie jak najbardziej rozumiem, ja przed terminem a się niecierpliwię, ale ta data to taka symboliczna niż magiczna.
jakoś przyjęłam to co w SR mówili - termin trwa przez miesiąc -2 i +2 tygodnie od tp wyznaczonego datą 
Marinka Trzymam kciuki, żeby było dobrze. Z mamą może porozmawiaj i poproś żeby próbowała zaakceptować Twoją decyzję, bo kiepska atmosfera w domu może utrudniać Wam pracę nad budowaniem Waszego związku.
Wiem co mówię.
Nerolka dziękuję 
ledwo z obiadokolacją zdążyłam i nic nie uprasowałam ale się naoglądałam za wszystkie czasy
Dziewczynki oglądając jeszcze raz zdjęcia wszystkich dzieci stwierdzam, że tytuł watku mamy bezbłędny 
Piękne są!!!!!!!
|
|
|