2011-08-25, 04:31
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: nie mówi o uczuciach.
Cytat:
Napisane przez Onazyje
Jestem z chłopakiem pół roku. Jest między nami bardzo dobrze, wręcz bajkowo, ale zaczynam zazdrościć innym dziewczynom tego że ich chłopak potrafi je jakos pieszczotliwie nazwać, powiedzieć że mu zależy, że jest ładna...Wiem, że mu się podobam, ale nie powiedział mi nigdy "jesteś ładna, podobasz mi się" czy coś w tym stylu, nie powiedział że mu zależy..Wiem że nie słowa lecz czyny świadczą o tym, i tutaj to u mnie się sprawdza...Ale miło by było od czasu do czasu usłyszeć od swojego chłopaka coś miłego....A może za bardzo wymyślam? Jak to jest u Was?
|
A nie mozesz po prostu z nim porozmawiac na ten temat? Powiedziec mu tego, co tutaj piszesz? Ja nie wyobrazam sobie nazwac zwiazku, w ktorym brakuje takich slow "bajkowym", ale moze jestem dziwna
Mialam kiedys sytuacje, ze facet przestal mi mowic takich ✂✂✂✂✂✂✂ek. No i po 4 miesiacach w koncu mu powiedzialam, co mnie boli, co sie okazalo? Przestalo mu zalezec Ale teraz mam juz tego odpowiedniego partnera przy sobie i nie brakuje mi tego typu slow.
A moze po prostu sprowokuj jakos te slowa (tak na poczatek), na przyklad powiedz w jego obecnosci, ze czujesz sie brzydka, albo pytanie w stylu "uwazasz ze w tym makijazu jestem ladniejsza?" moj od razu wtedy dostaje wypiekow ze zlosci i udowadnia mi, ze zawsze mu sie podobam, moze podobnie bedzie u Ciebie?
|
|
|