2011-08-25, 06:25
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
Napisane przez neska22
no ja czytałam, że mozna na basen ale zeby potem na mnie nie było
|
Założyłam i nie bój, nic nie będzie na Ciebie Mam jeszcze jeden schomikowachy, więc na jeszcze jeden basen będzie, a potem kubię płyn z kwasem mlekowym 
W ogóle to poszłam na basen wzmocnić plecy i nogami popracować, a cały czas pływałam na plecach bez użycia rąk, bo inaczej nie umiem, a jak używam ręce, to moczę sobie cały czas oczy :/ Chyba muszę zainwestować w dobre okularki 
Cytat:
Napisane przez inutil
Ale za to upiekłam bułki dzisiaj 
|
Przyślij mi do pracy, please 
Cytat:
Napisane przez agawoo
Byłam u lekarza, widział wyniki - może być groźnie, ale póki biorę hormony to nic nie powinno się stać  Muszę się teraz pilnować, i nie zapominać tabletek 
|
To pamiętaj o tabletkach a ja trzymam kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku 
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Ale faza, dziś Sebcia mnie kopie caaaaaaaały dzień... bo mama się leni, leży w łóżku i nic nie robi  to się domaga ukołysania chyba  chyba szybciej padnie ze zmęczenia przez te kopniaki niż go ukołyszę 
|
Ale naiwne są te dzieci Chyba myślą, że jak będą kopały cały dzień, to matka w końcu się zlituje i ukołysze do snu A nie wiedzą, że nam to sprawia niesamowitą frajdę Tzn. nie mi, bo mnie jeszcze nie kopie, ale jak zacznie, to chyba 24h na dobę będę leżała 
Zaraz zaczynam pracę No i tak sobie myślę na co dzisiaj wyskoczyć sobie dobrego w pracy Może naleśniki, albo krokiety...
|
|
|