Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-25, 06:25   #3232
kropeczka1984
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no ja czytałam, że mozna na basen ale zeby potem na mnie nie było
Założyłam i nie bój, nic nie będzie na Ciebie Mam jeszcze jeden schomikowachy, więc na jeszcze jeden basen będzie, a potem kubię płyn z kwasem mlekowym
W ogóle to poszłam na basen wzmocnić plecy i nogami popracować, a cały czas pływałam na plecach bez użycia rąk, bo inaczej nie umiem, a jak używam ręce, to moczę sobie cały czas oczy :/ Chyba muszę zainwestować w dobre okularki

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Ale za to upiekłam bułki dzisiaj
Przyślij mi do pracy, please

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Byłam u lekarza, widział wyniki - może być groźnie, ale póki biorę hormony to nic nie powinno się stać Muszę się teraz pilnować, i nie zapominać tabletek
To pamiętaj o tabletkach a ja trzymam kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ale faza, dziś Sebcia mnie kopie caaaaaaaały dzień... bo mama się leni, leży w łóżku i nic nie robi to się domaga ukołysania chyba chyba szybciej padnie ze zmęczenia przez te kopniaki niż go ukołyszę
Ale naiwne są te dzieci Chyba myślą, że jak będą kopały cały dzień, to matka w końcu się zlituje i ukołysze do snu A nie wiedzą, że nam to sprawia niesamowitą frajdę Tzn. nie mi, bo mnie jeszcze nie kopie, ale jak zacznie, to chyba 24h na dobę będę leżała

Zaraz zaczynam pracę No i tak sobie myślę na co dzisiaj wyskoczyć sobie dobrego w pracy Może naleśniki, albo krokiety...
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora