Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-25, 10:52   #2016
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
i troche wiecej fotek
ale ona słodka

[QUOTE=tylkooliwka;2897107 1]Dziewczyny u mnie ciemno za oknem światła mam zapalone,burza idzie-szok

Mloda ja miałam teraz 50 i byl biały nic go słońce nie brało zmieniłam na 30 i jest fajnie bo delikatnie się opalił i ma śniada skórę.

jak ja bym tak chciała-mama aaa

nie spotkałam się z czymś takim

oj biedna,mam nadzieję,że to jednak nie przedzawałowe tylko ta nektarynka

Asiulek mi się wydaje,że to znajomi naszych wizażanek zakładają fikcyjne konta żeby tylko móc podczytywać

to pewnie prawda
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
ło matko , to mnie takie info ominęło....

QUOTE]
no trochę był klocek i to na cycu,chcesz foto?

Minka no coś Ty ja tylko żartowałam,sama teraz tak robię bo głowa juz słaba

śliczna Alusia
tylko mi się pomyliło jak dziewczyny o włoskach napisały,że myślałam,że Basia Cigi to będzie
no i mama się wreszcie pokazała bardzo jesteście podobne

Drcron dzięki,już słucham
tylko ta kobitka tak mówi,że mi się spać chce
gdzieś mam pozostałe części zaraz wkleję bo jest 7 części

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
no jeszcze tz mnie wkurzyl i sie bardzo ostro pozarlismy wczoraj...
mam ochote sie spakowac i na jakis czas wyniesc...

tylkooliwka idzie do was burza i uwierz mi ze jak ze 3 razy pierdziutło to mmmm...! u nas jeszcze grzmi

a ja o polnocy smazylam wczoraj watrobke;p
mniam ale ja mam ochote na wątrubkę taką świeżą ze świniobicia z cebulką i czosnkiem
Darusia współczucia dla mamy oby szybko jej przeszło a jak się czuje babcia Tżta ? śniła mi sie dzisiaj

a moje dziecko wczoraj przeszło samą siebie dostałam od znajomej 5 słoików miodu 2 rozdałam 3 mi zostały wieczorem szykowałam ją do kąpieli ale cos za długo cicho było i nie wolała mnie mama. Wchodzę do kuchni a tam 2 sloiki odkręcone z jednego wszystko wyleciało a w drugim siedzi Jula i gmyra rączką krzycząc na mój widok mama oć am myslałam że oszaleję a jeszcze żeby tego było mało wczoraj włazila na swoją zjeżdżalnie i spadła z wysokości 1,5 metra ma mega wielkiego siniaka na rączce ale tak się wystraszyła że potem nie chciała wejść i zjeżdżać

drcron jest offline Zgłoś do moderatora