Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-25, 20:16   #306
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

Jeszcze mi sie przypomniało, nie wiem czy widziałyście nowy odcień z Permanent Natural Colors:
http://www.palette.pl/nasze-produkty...-czysty-blond/
dokładnie ten kolor już kiedyś był i Superedzia nim robiła i ślicznie jej wychodził chłodno pamiętam a tu go dali do słonecznych blondów

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28983620]Ja mam rzadko kontakt z dziećmi, ale ostatnio miałam z brzdącem 2-letnim i 9 latkiem, chłopiec (ten 9 latek) był żywszy od dziewczynki (2 latki), ale to chyba dlatego, że dziewczynka się trochę wstydziła, dopiero po godzinie zrobiła się weselsza

I jak to jest mieć młodsze rodzeństwo?? zawsze chciałam mieć małego braciszka, ale pewnie byłby strasznie rozpieszczony, bo pies w domu jest rozpieszczony to dziecko pewnie byłoby jeszcze bardziej Ale ja mam tylko starszego o rok brata

czekoladowoo Kolor na opakowaniu ładnie wygląda, ciekawe jak wychodzi na włosach i czy mocno niszczy włosy.[/QUOTE]

fajnie jest między mną a siostrą jest 18lat różnicy także sporo można powiedzieć, że też ją wychowywałam przez to jestem chyba jeszcze mocniej do niej przywiązana

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
hej kochane , nie chce zakladac kolejnego watku , wiec mam nadzieje ze nie bedziecie zle jak zapytam tu .

Uzywacie farb goldwell ?zalezy mi na jasnym slomkowym kolorze ( farbowalam 3 miesiace temu syosem mrozny perlowy blond i juz nie chce , bo niszczy okropnie ) Niose sie z zamiarem pojscia do hurtowni , ale nie wiem jakiej farby najlepiej szukac i jaka wode do tego dobrac ... Pomozecie ?
nawet nie wiemy jakie masz swoje naturalki fajnie by było jakbyś jakieś foto dała a co do farb goldwella to chyba tylko Asia tu nimi farbowała, więc może ona Ci pomoże

Cytat:
Napisane przez wasienka Pokaż wiadomość
wizażowe warszawianki, pomóżcie! ogłoszenie warszawa.gumtree
w skrócie: złapały mnie dziś kanary i potrzebuje skasowanego ważnego w godzinach 13:25 biletu może któraś użyczy?

PS. W środę mija rok od naszej akcji "blonding i zapuszczanie" która się nie wyłamała? jaaaaaaaaaa
ja też nie
a z kanarem niestety nie pomogę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora