Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-25, 20:26   #1185
margolka1986
Zakorzenienie

Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
margolka podzielisz się ze mną zdjęciami z Twojego ślubu

ależ u mnie słońce praży
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Margolka, proszę o fotki
pierwsza porcje zdjec juz wysłalam - Was proszę o maile

Cytat:
Napisane przez enchufla Pokaż wiadomość
Witajcie

Bardzo,bardzo proszę o pomoc
Pytanie swe kierjue do dziewczyn, ktore robiły rezentacje dla rodziców. Ja swoją tworzę w Windows Movie Maker, robię coś takiego po raz pierwszy w życiu i zastanawiam się w jakim formacie to zapisac póżniej... w sensie, żeby mi odtworzyło na weselu wiem, że musze wypozyczyć sprzęt, cały ten projektor itd. powiedzcie mi prszę na czym to polega. czy ja laptopa podłączam czy jak?? wybaczcie glupie pytania,ale KOMPLETNIE sie nie znam na tym

dziekuje za miłe komentarze odnosnie makijazu i fryurki

i w ogóle czytam wasze relacje i się mega wzruszam... naprawde.

Mało teraz jestem na wizazu, bo czasu coraz mniej , a jak pracuje na zmiany to mega mi sie czas zawęża buzka
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że lapa da się podpiąć pod ten sprzet, tak jak to robili wykładowcy na wykładach na uczelni
Ale nie jestem pewna bo nie robiłam takiej prezentacji. Musiałabyś spytać Happy ale chyba jest w podróży poślubnej albo Jenny, nie wiem która jeszcze dziewczyna robiła sama prezentacje.
ja ja robiłam sama
tez w movie makerze tez 1szy raz ale fajnie wychodzi.
podłączasz do rzutnika laptopa. a jak skonczysz robic prezentacje to ją tak jakby publikujesz i wtedy jest w formacie avi i mi odtworzyl ja winamp

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując